2821
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کار خوبی کردی جواب ندادی منم با پدرشوهرم حسابی کنتاکیم

بعد بیشتر از این بدم میاد که بچه رو مال خودشون میدونن

حرفاشون رفت رو مخم ولی حرف نزدم 

از دیشب حالم خیلی بده 

هی میگفت این مسافر مارو بذار زمین بیار تحویلش بده 

خیلی حالمو‌بد میکرد 

مدام میگفت اینجوری کنم اونجوری کنم 

واقعا تحملشون برام سخته

قرار بود تا ده روز بعد زایمانم نبینمشون ولی همسرم ازم خواهش کرد نتونستم بهش نه بگم 

الانم که تازه زایمان کردی توروخدا فکرت درگیرشون نکن چون هزارتا مریضی میارن واست بخصوص با روحیه ای که الان داری یه وظیفه و تکلیف بود رفتی انجامش دادی و تمام 

بعد بیشتر از این بدم میاد که بچه رو مال خودشون میدونن حرفاشون رفت رو مخم ولی حرف نزدم  از دیش ...

این حرفارو میزنن چون میدونن این بچه مال اونا نیس بچه جایی میره که مادرش هست وقتی شما سالی یه بار هم نمیری سمتشون بچه هم باشون احساس غریبی میکنه از این چیز خیلی زورشون میاد

الانم که تازه زایمان کردی توروخدا فکرت درگیرشون نکن چون هزارتا مریضی میارن واست بخصوص با روحیه ای که ...

هنوز زایمان نکردم ماه اخرم

پدرشوهرم خیلی زورگوء ، از ديشب هي ميگم كاش كوتاه نميومدم و نميرفتم 

این حرفارو میزنن چون میدونن این بچه مال اونا نیس بچه جایی میره که مادرش هست وقتی شما سالی یه بار هم ...

دو هفته بود عروسي كرده بودم اومدن خونه ام ١٨ روز از ماه خونه ام بودن 

زندگيمو داغون كرده بودن ، مريض شدم 

بزور ازشون فاصله گرفتم 

از چند ماه پيش شوهرم هي ميگه بيا بريم بريم ، من مقاومت كردم ، كاش بازم مقاومت ميكردم 

از اينكه بيان باز ارامشمو بهم بريزن دارم خل ميشم 

هنوز زایمان نکردم ماه اخرم پدرشوهرم خیلی زورگوء ، از ديشب هي ميگم كاش كوتاه نميومدم و نميرفتم 

بسلامتی عزیزم....لنگه ی پدرشوهرمه بهش اهمیت نده میخان همه زیرسلطشون باشن حرف فقط حرف خودشون باشه حالا اون از حرصش ایم حرفارو زده جواب میدادی بدتر میشد میدونم سخته منم خیلی وقتا میگم چرا جوابش ندادم ولی میگم من مثل اونا نمیتونم اینقد وقیح و گستاخ باشم

بسلامتی عزیزم....لنگه ی پدرشوهرمه بهش اهمیت نده میخان همه زیرسلطشون باشن حرف فقط حرف خودشون باشه حال ...

قيقا من نميتونم بي ادبي كنم 

هميشه ميگم بي محلي كن ، ولي خب شوهرمو ميشناسم اينا پاشون باز تو خونه زندگيم باز بشه مدام از من ميخواد صبوري كنم مثل قديم

دو هفته بود عروسي كرده بودم اومدن خونه ام ١٨ روز از ماه خونه ام بودن  زندگيمو داغون كرده بودن ...

بازم میتونی فاصله بگیری هم شوهرت و هم خانوادش حالی کن که این رفتنت به معنی صمیمی شدن نیس بازم مثل سابق سرد باش و رفت و آمد نکن زایمان که میکنی باز یه بهونه دیگه دارن بیان پلاس بشن تو خونت

بازم میتونی فاصله بگیری هم شوهرت و هم خانوادش حالی کن که این رفتنت به معنی صمیمی شدن نیس بازم مثل سا ...

من پدر مادرم فوت شدن 

ديشب يه حوري حرف ميزدن انگار بايد برم اونجا 

گفتم من ترجيحم اينه در ارامش خودم باشم تو خونه خودم 

مادرشوهرم قيافه گرفت 

اجازه نده بیان تک خونت....سرد باش باهاشون

قرارمون با همسرم اين بود تايم ملاقات بيان بيمارستان بچه رو ببينن 

اصن ديشب حرفا روان منو بهم ريخته 

كلا امروز افتادم تو تخت نميتونم تكون بخورم 

من پدر مادرم فوت شدن  ديشب يه حوري حرف ميزدن انگار بايد برم اونجا  گفتم من ترجيحم اينه د ...

خدابیامرزه عزیزم....اصلا خودت ناراحت نکن پدر و مادر من زنده ان ولی گفتم اگه قراره روزی باردارشم و زایمان کنم میام خونه خودم چون هیچ جا خونه خود آدم نمیشم و بیشتر راحتم

قرارمون با همسرم اين بود تايم ملاقات بيان بيمارستان بچه رو ببينن  اصن ديشب حرفا روان منو بهم ر ...

الان فقط به بچه ات فکر کن این استرس و ناراحتی هم واسه خودت هم واسه بچه سمه،،،،اونا که دارن زندگیش میکنن تو هم زندگی کن