2777
2789
عنوان

یه سوال بچه ها

77 بازدید | 7 پست

خواهرم ۱۰ماهه عروسی کرده خواهرم همیشه سرموعد پریودمیشد حالاچندوقتیه پریودیش نامنظم شده یعنی خواهرم ممکنه باردارباشه مامانم میگه احتمالش هست واییی خدا یعنی میشه من خاله بشم مخصوصا بچش یه دخترسالم ونازباشه وایییی😍😍😍😍😍

انشاءالله 💕😀

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

انشاءالله عزیزم 😍

یاد خودم افتادم اولین بار که میخواستم خاله بشم یه جعبه بزرگ شیرینی گرفتم و بردم مدرسه 

روزی هم که دختر خواهرم به دنیا اومد آنقدر ذوق زده بودم که مثل ابر بهار گریه میکردم 

الان ده سالشه و خیلی رابطه ی خوبی با هم داریم 

امیدوارم این خوشی قسمت تو هم بشه عزیزم💗

در سرم جنگ های بسیاری ست ؛ که تنها کشته اش منم !

من وقتی که خواهرم باردار بود روز شماری میکردم که کی قراره بچه ش به دنیا بیاد. همش میرفتم سراغ تقویم ببینم چند روز دیگه مونده😂هی من میشردم و برای مثال میگفتم ابجی چهارده روز دیگه تا زایمانت مونده من خوشحال میشدم ولی خواهرم استرس میگرف چونکه زایمان سخته 😂😂

مو فرفری تونم 💇 من حوصله دعوا ندارم اگه میخوای دعوا کنی ریپلای نزن اگر قدم رنجه کردین و اومدین تاپیکم و دیدین نظرتون بی جواب موند ببخشید چون گاها تاپیکم شلوغ میشه