2777
2789
عنوان

وقتی شوهراتون از سرکار میان

142 بازدید | 5 پست

فورا میرن مبخوابن یا با بچه ها بازی میکنن ؛شوهر من ساعت ۴میاد از سرکار فورا می‌ره اتاق می‌خوابه یا تو گوشی پسرمم ۵سالشه دوست داره پیش باباش بشینه حرف بزنه یا بازی کنه اما شوهرم دعواش می‌کنه میگه من خسته ام باید استراحت کنم دوبار ساعت ۷میره بیرون میگرده ۹میاد بازم شام میخوره می‌ره اتاق میگه فردا باید برم سرکار منم اعتراض میکنم میگه خودت همش بیکاری صبح تا ۱۰خوابی منو درک نمیکنی واس شماهم اینجورین؟

میشه باورکن خیلی زود

بچه ندارم میاد ی چای یا قهوه میزنه منو می‌بره بیرون می‌گردیم 

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...

نه والا این جوری باشه جرش میدم 

ساعت ۵ میاد خونه تا ۶ دور هم چایی میخوریم چون می‌دونم خسته است من بچه ها رو میبرم تا یه ساعتی بخوابه بعد یا هم میشینیم دور هم فیلم میبینیم 

خود من اهل بیرون رفتن نیستم که بگم بریم بازار و دور دور 

اگه نی نی یار اخطار زرد و نارنجی نده یه کامنتی بزاریم 😑😑 دو روز وصلم سه روز قطع 😂😂😂 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه والا این جوری باشه جرش میدم  ساعت ۵ میاد خونه تا ۶ دور هم چایی میخوریم چون می‌دونم خسته است ...

بچه من کلا دوست داره پیش باباش باش مثلاً بامن بازی می‌کنه ولی میگه پیش بابام شوهرمم اعتراض می‌کنه میگه من می‌خوام بخوابم شما سرو صدا میکنید

میشه باورکن خیلی زود

ببین عزیزم ی چیز میتونم بهت بگم که به حرفای ایمجا گوش نده ، زندگی هرکسی متفاوتع با بقیه مقایسه نکن ...درکش کن یا نهایت به مشاور صحبت کن تا درست تر براساس شرایط زندگی خودت راهنماییت کنه...

حرفای اینجا گاهی وقتا زندگیتو نابوذ میکنه کاری ک من با زندگیم کردم ،خواهرامه میگم گوش نده