2777
2789
عنوان

مادرشوهر

159 بازدید | 13 پست

من حیاط بودم اومدم تو همه سرسفره نشسته بودن شوهرم و کلا خانوادش بعد تو سفره همه دورهم بودن بعد من اومدم تو مادرشوهرم گفت کجا میخای بشینی یعنی جانیست واس تو

من چیزی نگفتم بهش

چطوری کارشو تلافی کنم

شاید منظورش اونی نبوده که تو فکر میکنی شاید خواسته بپرسه پیش شوهرت میخوای بشینی یا فرقی برات نداره

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه نرو خونشون سگ محلش کن 

چه بی‌شعور تشریف داره 

من جای تو بودم همون لحضه برمیگشتم خونم میگفت دیگه جا نیست برم خونم 

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.                        

چراهمه چیزوبزرگ میکنیدطبیعی وقتی مهمونی شلوغ هست جاگیرنمیتدویکم طول میکشه که سرسفره همه جابشن شماچرادقیق موقع سفره انداختن رفتیدتوحیاط؟؟

بنطرمن اصلاچیزمهمی نیس که بخای به دل بگیری وبفکرانتقام باشی فک کن همین حرکت توخونه پدرتون اتفاق بیفته اونموقع هم همین برداشت ودارید؟؟

چراهمه چیزوبزرگ میکنیدطبیعی وقتی مهمونی شلوغ هست جاگیرنمیتدویکم طول میکشه که سرسفره همه جابشن شماچرا ...

چرا چرت میگی

بچم رفت حیاط 

ازانورم برام غذا گذاشته بود تو قابلمه ک توسفره نشینم

چرا چرت میگی بچم رفت حیاط  ازانورم برام غذا گذاشته بود تو قابلمه ک توسفره نشینم

چرادعواداری خب نطرخاستیدمنم گفتم اصلامهم نیس جدی میگم من باشم برام مهم نیس خب دیراومدم دیگه جانبوده اونورنشستم

شوهرم قبول نمیکنه چیزیم بگم همونجا باهم دعوا میکنه

چقدر شوهرت کله پوک ها 

اومدنی خونه میگفتی 

اگه مامان منم اینجوری باهات رفتار میکرد چی کار میکردی ؟‌

بگو دیگه جای من اونجا نیست تو خودت بدو

مدتـِ زیادی گذشتـ تا بفهممـ تنها کسـے که میتونـہ کاملم‌کنـہ خودمـ هستم؛ فقط خودم، خودمـ نقطه ی آغاز و پایانـ هر چیزی بودمـ..!🌱                 شکست وجود نداره، یا میبرے یا یاد میگیرے چطور ببرے!️.                                                      آقایون سایت نه درخواست دوستی بدید،نه بیاید به تاپیکم چون قهوه ای رنگتون میکنم نه لایکم کنید با تشکر.