2777
2789
عنوان

تروماهای بچگیم

80 بازدید | 3 پست

بچه که بودم مامان بابام همیشه باهم مشکل داشتن ،همیشه دعوا و بدبختی بود تو خونه .منم اون موقع بچه اخر بودم و خیلی به مامانم وابسته بودم ،پدرمم خیییلی از من بدش میومد ،همچنان هم بدش میاد از من ،توی تاپیک قبلیم گفتم ،خونه پدرم انقدر که پدر و مادرم باهم دعوا میکردن دیگه منو خواهرامم سرکوچکترین چیزی باهم دعوامون میشد ،تو خونمون انگار یار کشی شده بود ،من و خواهر بزرگم طرف مامانم بودیم خواهر وسطیم طرف بابام .

همه ی اون دعواها روی روان و اعصاب هممون تاثیر گذاشت 

ولی من چون بچه تر بودم انگار حرفا و توهینا و تحقیرا روی من خیلی تاثیر میذاشت،شدم یه ادم بی اعتماد به نفس ،خیلیم زود رنجم متاسفانه و خیلی شاید عصبی 

بگذریم من ازدواج کردم سه ساله ،شوهرم شد تنها کسم و تنها همدمم ،از همون اوایل بهش گفتم من هیچ کسی رو ندارم و از تحقیرا و کتکای بی دلیل پدرم گفتم .

گفتم تو تنها کسی هستی که تو دنیا بهش دل خوش کردم .

فکر میکردم رفیقمه و واقعا همیشه جای محبتایی که از خانوادم ندیدم بهم محبت میکنه .

امروز همه ی درد و دلامو زد تو سرم 

گفت تو از تو یه روانی خونه درومدی ،برای اولین بار کتکم زد و گفت گورتو گم کن برو خونه بابات اونجا بهت خوش میگذره .

بهم گفت تو روانی .خییییلی دلم شکست .

اون میدونه من خونه بابام نمیتونم برم با حرفاش فقط منو تحقبر میکنه .اگه میدونست مامان و بابام بامن خوبن راحت نمیومد منو بزنه .

تمام درد و دلایی که باهاش کرده بودمو زد تو سرم .

فهمیدم من هیج کسیو ندارم توی دنیا .حتی کسی که فکر میکردم خیلی منو دوست داره هم مشکلات منو زد تو سرم .

اون نمیدونه که دعوای پدر و مادرم دست من نیست .

دست من نیست که تو این خونواده به دنیا اومدم .

قلبم شکست .مبگه از وقتی اومدی تو زندگیم من ارامش نداشتم 

خدایا چرا منو نمبکشی

خیلی بی کسم ،خیلی بده خانواده ت پشنت نباشن .

خیلی بده اونی که که فکر میکردی همیشه هواتو داره بیاد تمام بدبختیاتو بزنه تو سرت .

اخ که چقد حالم بده .اشکم بند نمیاد 💔

❤️

عزیز من تو اشتباه کردی چوبش هم خوردی 

الان مهم اینه که تصمیمت چیه ؟ میخوای‌جدابشی مهریتو بگیری؟

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم چی شد بالاخره آشتی کردین؟ رابطه تون مثل قبل شده؟

سلام 

اره عزیزم آشتی کردیم .شوهرم هیچ وقت تاحالا اینجوری با من دعوا نکرده بود و تا حالا اصلا دست رو من بلند نکرده بود .

بعدش خودش اومد معذرت خواهی .به من گفت ببرمت چند روزی بمون پیش مامانت اینا حال و هوات عوض شه .

الانم خوبه خداروشکر .

❤️