2777
2789
عنوان

رنگ مو

41 بازدید | 5 پست

سلام خانما امیدوارم حالتون خوب باشه من جلوی موهامو واریاسیون بنفش با رنگ نسکافه ای کردم ی رنگ خیلی زشت شده الان میخام مشکی کنم دیروز رنگ‌زدم گفتم اگه امروز رنگ مشکی بزارم موهام آسیب نمیبینه؟؟

هیچوقت هیچوقت هیچوقت وقتتونو واسه قانع کردن کسی که نمیخادتون تلف نکنید اون به اصطلاح بشر قرار نیس بفهمه که شما واقعا خوبید چون کسی که خوب نیس قادر به دیدن خوبی هم نیست🙂✨️

موهای خودمم مشکی هست 

هیچوقت هیچوقت هیچوقت وقتتونو واسه قانع کردن کسی که نمیخادتون تلف نکنید اون به اصطلاح بشر قرار نیس بفهمه که شما واقعا خوبید چون کسی که خوب نیس قادر به دیدن خوبی هم نیست🙂✨️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکی کلا موهارو خراب میکنه

اخه این رنگم خیلی زشت شده چیکار کنم پس

مشکی نکن من کردم موهام نابود شد ی رنگ‌دیگه بزن

😂خاهر مشکی کردم خیلی قشنگ شد تازه شماره یک رو زدم ب کل موهام چون من۳_۷ زده بودم پرسیدم گفتن مشکلی نداره