2821
2789
عنوان

تا حالا...🥲

106 بازدید | 22 پست

یک معصوم یا امامی رو دیدید ؟ چه در عالم خواب و چه حضوری 

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله   رسول الله و امام زمان علیه السلام رو واضح که هنوز بعد سالها چهرشون یادمه  امام علی ...

واقعا ؟

چیکار کردید 🥺

من بهارم و دوست دار گرافیک 🌱                                            الله ، زیباترین نام جهان هست ...🌷 برای ظهور امام عصرمون یه صلوات می‌فرستی ؟ 

خیر 

إن شاء الله توفیق پیدا می کنید 

تو خواب منظورته؟

نه اعمالت رو میگم 

حس میکنم چند شب پیش خواب امام زمانو دیدم البته مطمین نیستم  تاپیکشو زدم

من چند بار فهمیدم که می‌خوام شخصی رو ببینم اما ترسیدم و شاید این ترسم باعث شد که توفیق نداشته باشم...🥺

من نه اما مادرم مشهد بودن با کاروان ( برای روز خاصی بود تولد یا شهادت امامی فکر کنم)

بعد اعضای خانم اون گروه به علاوه مادرم میرن حرم آقا امام رضا( ع) 

بعد از اینکه میرن حرم و تو راه برگشت داشتند صحبت میکردند که ی خانمی به خانم دیگه میگه که اون اقاعه که بین شما و اون خانم بود کی بوده داشته نماز میخونده ؟ ( صورتشو ندیده چون پشت اونا بوده ) نمی‌دونم توی چه صحنی بوده اما توی اون صحن فکر کنم فقط خانم ها می‌توانستند برن 

بعد اینکه همه می‌گفتند که اونجا هیچ کسی نبوده بین این دو خانم 

درست و قشنگ یادم نمیاد عزیزم اما فکر کنم مامانم تعریف می‌کرده که امام زمان ( عج) بودند 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

بله   رسول الله و امام زمان علیه السلام رو واضح که هنوز بعد سالها چهرشون یادمه  امام علی ...

لطفا برای خانوادم دعا کنید حاجت روا بشند 🤲انشالله شما هم به هرچیزی میخواهید برسید 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍