2777
2789

بچه ها.. من تخمدان پلی کیستیک دارم.. دیابت هم دارم  .. کسی تجربه ای مشابه داره؟؟ میخوام این ماه برم ای وی اف... میحوام بدونم با این شرایط احتمال موفقیت ای وی اف هست یا نه

ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺑﺎﺵ ﺷﺎﯾﺪ ﻣﻬﺮ ﺗﻮ ﺯﻧﺪﮔﯽ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﺩﻫﺪ !

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لطفاااااا بیاین و کمکم کنید.. خیلی ناراحتم.. احساس میکنم هیچ راهی واسه بچه دار شدن ندارم  

بیاین تجربه هاتونو بگین

عزیزم من اومدم فقط بهت بگم اب گرم سرعین هم یبار امتحان کن

یکی از دوستام هم همین مشکلو داشت فقط دیابت نداشت یبار رفت اردبیل وقتی برگشت ماه دیگش باردار شد

دوست با قرص هم پریود میشد

مینا قری هستم

عزیزم من هم دارم می خوام برم برای ای وی اف 

هنوز اطلاعات زیادی ندارم اما شنیدم کسانی که پلی کیستیک هستن به آی وی اف خوب جواب می دن اما در مورد دیابت شاید بهتر باشه که اول کنترلش کنی چون در صورت بارداری هم میتونه برات مشکل ساز باشه

با دعا شاید به دست آوردمت، چون با دعا دستکاری کردن تقدیر کار کوچکی است
عزیزم من اومدم فقط بهت بگم اب گرم سرعین هم یبار امتحان کنیکی از دوستام هم همین مشکلو داشت فقط دیابت نداشت یبار رفت اردبیل وقتی برگشت ماه دیگش باردار شددوست با قرص هم پریود میشد

ممنونم که جوابمو دادی... من مشهدم.. رفتن به اونجا واسم سخته

عزیزم من هم دارم می خوام برم برای ای وی اف هنوز اطلاعات زیادی ندارم اما شنیدم کسانی که پلی کیستیک هستن به آی وی اف خوب جواب می دن اما در مورد دیابت شاید بهتر باشه که اول کنترلش کنی چون در صورت بارداری هم میتونه برات مشکل ساز باشه

میدونم دیابت مشکل سازه .. دارم سعی میکنم کنترلش کنم... ولی پلی کستیک واقعا خوب جواب میده؟؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز