سلام و عرض ادب؛ من بحثتون رو با یک کاربر دیگه دیدم دوست داشتم نکته ای رو به شما بگم. مشخصه شما انسان بسیار محترمی هستین چون در تاپیکهای گذشتتون هم گفته بودین که مراقب هستین حرفاتون جوری باشه که قلب کاربری نشکنه؛
من میخواستم درمورد اثرگذاری بگم. حتما این آیه رو شنیدین : "لو کنت فظا غلیظ القلب لانفظو من حولک..." که خطاب خدا به پیامبر هست که می فرمایند: "اگر خشن و سنگدل بودی، از اطراف تو، پراکنده میشدند. پس آنها را ببخش و برای آنها آمرزش بطلب"
من درک میکنم که بحث کلامی بین شما و اون کاربر رخ داد و از حرفشون ناراحت شدین در حدی که به خانوادتون هم توهین شد. اما اگه هدفتون رضایت خدا باشه و تاثیرگذاری مثبت روی بقیه کاربران که دلشونو سمت خدا بکشونید یا مسائل روز کشور و اسلام رو توضیح بدین، بنظرم با جواب تند دادن به اون کاربر دریچه قلبش رو برای پذیرفتن حرف حق بستین و هر چقدر هم منطقی باهاشون صحبت میکردین ایشون قبول نمی کردن چون کینه به دل گرفتن دقیقا مثل آیه بالا که خدا به پیامبر میگه اگه خشن میبودی مردم از اطرافت پراکنده میشدن.
من دیدم که شما کوتاه اومدین و میخواستید با گفتگو دل ایشونو بدست بیارید که این کارتون واقعا آفرین داشت.
من که از بیرون قضیه رو نگاه میکردم، فهمیدم که کاربری که باهاشون بحث میکردین واقعا عناد نداشت و این عناد نداشتن نکته مهمیه چون با مهربانی و راهنماییِ درست میشه به درست کردن عقیدشون کمک کرد اما تند صحبت کردن، کارو خراب میکنه. چون آدم مذهبیی هستین دوست داشتم اینکه نکته مهم رو در نظر میگرفتین.
من کاملا درک میکنم که شما هم حرفهای تندی شنیدید و خیلی خیلی ناراحت شدین اما به نظرتون بهترین عکس العمل چیه؟ چیزی که من از سیره اهل بیت یاد گرفتم و راه نفوذ به قلب اون کاربر، احترامه که مثل آب روی آتیش میمونه.
میگن یک مرد شامی که تحت تاثیر تبلیغات بنی امیه بود امام حسن ع رو می بینه مقابل آن حضرت می ایسته و شروع به ناسزا گفتن به اون حضرت و پدرشون امام علی ع میکنه حضرت سکوت کرد و جوابشو نداد. وقتی اون مرد مسافر دشنام گوییش رو تموم کرد، حضرت بهش سلام میکنه و لبخند میزنه و میپرسه غریبی؟ میگه آره؛ حضرت میگه: گویا دچار اشتباهی شده ای! اکنون اگر از ما رضایت و حلالیت بطلبی تو را عفو خواهیم نمود؛ اگر چیزی بخواهی عطایت می کنیم... اگر مرکبی بخواهی آن را به تو می بخشیم؛ اگر گرسنه هستی غذایت می دهیم؛ اگر برهنه باشی تو را می پوشانیم؛...اکنون بهتر است وسایلت را به خانه ی ما بیاوری و تا پایان سفرت با ما زندگی کنی... وقتی اون مرد شامی جملات مهر آمیز امام را شنید شروع به گریستن کرد و گفت: شهادت می دهم تو خلیفه ی خدا بر زمین هستی.
ببخشید طولانی شد، دوست داشتم چیزی که یاد گرفتم رو به شما بگم و اینکه خودمم که درمورد یک قانون دینی تاپیک داشتم و از حرف کاربری داخل این سایت خیلی خیلی دلم شکست جوری که چند ماه درگیرش بودم و درکتون میکنم. من با اون کاربر کاملا محترمانه صحبت کردم اما ایشون زخم زبون میزد و تحقیر می کرد. البته منم ضعف داشتم و اونم کمبود اطلاعات قبل از باز کردن اون مبحث بود و اگه اطلاعات الآنم رو میداشتم کار به اونجاها نمیکشید. اونجاست که فهمیدم بد دفاع کردن، بدترین نوع شیوه تخریب است و اگه اطلاعاتمون کافی نباشه، تلاشمون نتیجه عکس میده یعنی بدتر از تخریب عمل میکنه.
انشاء الله عاقبت بخیر بشین و تنها دلخوشیمون اینکه حداقل خدا از ما راضی باشه🌹