2777
2789
عنوان

یه اشتباهی کردم اومدم مسافرت😭

| مشاهده متن کامل بحث + 1335 بازدید | 40 پست

سلام دختر خوب 

کاری ندارم که اشتباه کردی یا نه حق داشتی چون از فضای بسته ترس داری و گرمت بوده بد خواب بشی 

ولی ۱_هر چه زودتر میزان وابستگی به همسرت رو استاندارد کن خه بعد تر ضربه میخوری این مقدار کم توانی از تاب آوردن نشانه اختلال هست ۲_حالا که به هر علت رفتی سفر سعی کن به روی خودت نیاری تو جمع و اینا که داره بهت سخت میگذره 

چون به بقیه هم زهر میشه ۳_به جای تاسف به این سفر به این چشم بهش نگاه کن موقعیتی برات به وجود آمده تا کمی قوی تر ،مستقل تر ودیمه تر بشی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

توضبح دادم.... خوب شده بودم و مزیضی رو خیلی وقت پیش گرفتم انگار به ارژی تبدیل شده سرفهام !!! و اینکه ...

اون سرفه های بعد مریضی با بخور گرم بهتر میشه معمولا یکی دوماه اذیت میکنه

دونه به هم خوبه شبا موقع خواب بذار گوشه لپت تا سحر سرفت کمتر میشه 

میشه لطفا یه صلوات برای سلامتی پدر و مادرم بفرستین🙏🌹❤️|||چنگیزخان نتوانست بخارا را تسخیر کند نامه ای نوشت که هرکس با ما باشد در امان است !اهل بخارا دو گروه شدند ، یک گروه مقاومت کردند و گروه دیگر با او همراه شدندچنگیزخان به آن ها نوشت: باهمشهریان مخالف بجنگید ، و هر چه غنیمت به‌دست آوردید، از آن شما باشد و حاکمیت شهر را نیز ایشان پذیرفتند و آتش جنگ بین این دو گروه مسلمان شعله‌ور شد...و در نهایت، گروه مزدوران چنگیز خان پیروز شدنداما شکست بزرگ آن بود که او دستور داد گروه پیروز خلع سلاح و سربریده شوند!چنگیز گفته‌ی مشهورش را گفت: اگر اینان وفا می‌داشتند، به خاطر ما بیگانگان به برادرانشان خیانت نمی‌کردند! این عاقبت خود فروشان است.الكامل في التاريخ/ عزالدین بن اثیر/

ناراحت نشی ها ولی ای این همسفرایی که ادا اصول درمیارن رومخن که من حتما پیش شوهرم باشم پیش شوهرم بخوابم من اتاق جدا میخوام 

تو که اینجوریی دیگه با کسی مسافرت نرو 

تازه مسافرت خودت و بقیه رو کوفتشون میکنی مریضشونم میکنی 

سلام دختر خوب  کاری ندارم که اشتباه کردی یا نه حق داشتی چون از فضای بسته ترس داری و گرمت بوده ...

چقد خوب صحبت میکنی 

تازگیا خیلی دارم بر خودم و حالم نگران میشم به شدت اوضاع روحیم بهم ریخته

تنها کسی که دارم شوهرمه وو فقط وابسته اونم 

من کلا ادمیم که نمیتونم چیزی رو پنهون کنم خیلی سعی میکنم ولی نمیشه الان خیلی دوست دارم بخابم ولی نمیتونم و فردا کسل و مریض میشم

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱

چند سالته مگه؟

نه اصلا داستان این نیست که بچم و .... 

به شدت ادم استرسیم و اوضاع روحیم داغونه 

استرس که میکشم تو خاب به شدت اذیت میشم بطوری که همه تعجب میکنن حس مرگ بهم دست میده واقعا مس میکنم تو خاب دارم میمیرم

که رمز ماست ایستاده مردن 🤍🌱