2777
2789
عنوان

با چله بری میشه حامله شد؟

252 بازدید | 10 پست

سلام خانوما سال نو مبارک 

کسی بوده با چله بری حامله بشه چند ماه بعدش حامله میشه؟ 

من یه دعا نویسی گفته چله دارم و با نخ ۷ رنگ ۷ تا گره زده گفته باهاش غسل کنم و ۴۰ روز ببندم کمرم و بعد ۴۰ روز زیر دامنم بسوزونم و از خاکسترش بخورم بنظرتون میشه که حامله شم؟ کسایی با این چله بری باردار شدن؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله و قرانی هست تو اون گره ها سوره ی کهف و اسامی شهدای کهف هست و منم شک داشتم ولی تحقیق کردم و دیدم قرآن توش نوشته من برای جلوگیری از سقط این کار رو کردم دوتا سقط داشتم . تا اهر بغرداریغ ب کمرم بستم 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
2803
واقعا؟ میشه امیدوار شد؟ چند مدت بعد چله بریدن باردار شدن؟ 

کمتر از یکسال

دختر خاله همسرم 8 سال بچه دار نمیشد بعد دعانویس گفته بود چله داری بعد چله بری باردار شد

قسم به حقارت واژه و شکوه سکوت،که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست...ممنون میشم عضو کانال پوشاکم در روبیکا بشین ✨ممنون pooshak__helen 

کمتر از یکسال دختر خاله همسرم 8 سال بچه دار نمیشد بعد دعانویس گفته بود چله داری بعد چله بری باردار ...

منم یه سال و نیم اقدام کردم ولی نتیجه ای ندیدم از نظر پزشکی نه من نه همسرم مشکلی نداریم امیدم به خداس ایشالا که نتیجه بگیرم

منم یه سال و نیم اقدام کردم ولی نتیجه ای ندیدم از نظر پزشکی نه من نه همسرم مشکلی نداریم امیدم به خدا ...

ما هم همین مدت اقدامیم ولی مشکل داریم شوهرم جهش اسپرمش کمه خودمم تنبلی تخمدان😔💔

قسم به حقارت واژه و شکوه سکوت،که گاهی شرح حال آدمی ممکن نیست...ممنون میشم عضو کانال پوشاکم در روبیکا بشین ✨ممنون pooshak__helen 

2804
ما هم همین مدت اقدامیم ولی مشکل داریم شوهرم جهش اسپرمش کمه خودمم تنبلی تخمدان😔💔

الهی عزیزم امیدت بخدا باشه تحت درمان باشید ایشالا یه نینی خوشگل و تپلی تا عید سال بعد از خدا عیدی بگیری بغلت

الهی عزیزم امیدت بخدا باشه تحت درمان باشید ایشالا یه نینی خوشگل و تپلی تا عید سال بعد از خدا عیدی بگ ...

مرسی قربونت برم توهم همینطور

مرسی قربونت برم توهم همینطور

🤍❤😘و حتما برای تنبلی تحمدانت رحمت رو گرم نگه دار فست فود نخور زیاد و تا میتونی گرمیجات هم خودت هم همسرت عسل و شیر و آجیل و روغن زیتون مصرف کنید با روغن سیاهدانه رحم و تخمدانت رو ماساژ بده خیلی تاثیر گذاره