2777
2789
عنوان

عیدی نوه ها چقده

| مشاهده متن کامل بحث + 633 بازدید | 36 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از نظر من عیدی و محبت پدربزرگ مادربزرگ بدون منته پاکه دودوتا چهارتا نیست برای همین رابطه نوه و مادرب ...

من اگه ۲۰ هزارتومنم بدن ناراحت نمیشم البته ب شرطی ک ب همه نوه ها همینقد بدن. چون واقعا مقدارش مهم نیس. 

parasoo1989@
من اگه ۲۰ هزارتومنم بدن ناراحت نمیشم البته ب شرطی ک ب همه نوه ها همینقد بدن. چون واقعا مقدارش مهم نی ...

مبلغ دست خودشونه کلا اینکه فرزندی دخالت کنه باعث ناراحتی ها میشه 

منم با اینکه سی سالمه بیچاره بابام به بچه های آبجیم عیدی داد به منم داد یه وقت ناراحت نشم پنجاه تومن داد نمیگرفتم به زور داد من بچه ندارم آخه بیچاره خودش مریضه چند ساله کار نمیکنه قربونش برم

قضیه پدربزرگ مادربزرگ فرق میکنه  از قدیم گفتن از آسمون به زمین میباره  مادربزرگ پدربزرگا اگه محبتی میکنن یا دعوت میکنن انتظار برگشت ندارن  البته که بچه ها بایو شعور داشته باشن و موجب آزار نباشن ولی معمولا مراسمای خاص خونه بزرگترا برگزار میشه بی توقع

دقیقا. 😄توقع هم میره بالا یواش یواش

پدر من هرسال مسابقه بیشتر بده گذاشته 

آخه پدر من ما خودمون پول آجیل و لباس عید نداریم 

من چند ساله یه لباس عید نخریدم.. میگم دستش خالیه پدرم 

منم بیکارم.. اما سالی چند میلیونن کادو میده نوه هاش 

تازه نوه ها م مامانم نگه میداره تا مامانشون بره سرکار.