2821
2789

وای آره راست میگی 

عالی شده بخدا 

ممنون 

فقط این هم درست کنید 

وقتی پست میذاریم این گزینه خواندم نیاد دیگه

وقتی میاییم سایت هی نام کاربری ورمز نخواد

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

اره دستشون درد نکنه.من برا تایپک زدن مشکل دارم صفحه اصلی قسمتی ک مجله عکس ویدیو کلینیک هس رو تبادل نظر میزنم اما تایپکای حدید دوستانو برام میاره کمممممممک لطفا

تو که باشی معجزی در من رخ میدهد بنام آرامش

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خیلی چیزاش درست شده امضا کوچیک شده

فاصله پستاروهم کم کردن تاریخ و زمان پست گذاشتنو اوردن کوچولو زیر پستامون

بروزرسانی روهم گذاشتن خیلی خوب شده

همسر مهربونم و‌ دختر نازم خداروشکر برای داشتنتون💗
وای آره راست میگی عالی شده بخدا ممنون فقط این هم درست کنید وقتی پست میذاریم این گزینه خواندم نیاد دیگهوقتی میاییم سایت هی نام کاربری ورمز نخواد

ببین عزیزم وقتی میخوای نام کاربری اینا وارد کنی زیرش ی گزینه هست "مرا به خاطر بسپار."

اونو تیک کن دیگه ازت نام کاری و اینا نمیخواد

انسانیت یعنی اگه شرع و قانونی هم وجود نداشته باشه بازم آدم خوبی باشی👌
اره دستشون درد نکنه.من برا تایپک زدن مشکل دارم صفحه اصلی قسمتی ک مجله عکس ویدیو کلینیک هس رو تبادل نظر میزنم اما تایپکای حدید دوستانو برام میاره کمممممممک لطفا

همون قسمت تبادل نظر که میری بیا پایین صفحه تا موضوعات رو ببینی.

هر عنوانی خودش زیر مجموعه داره.

موضوع مورد نظرتو پیدا کن روش کلیک کن بعد گزینه موضوع جدید روبزن میتونی تاپیک بزنی

نی نی سایت من کجاست؟

اون بالا سمت چپ رو اون قسمتی که عکس پروفایلت هست کلیک کن سه تا گزینه داره اولیش" نی نی سایت من "هست

چطوری موضوع تاپیک. مون رو به روز رسانی کنیم ؟

وقتی تو یک تاپیک پست جدید بزاری تاپیک برای چند لحظه بالا میاد

خیلی چیزاش درست شده امضا کوچیک شده فاصله پستاروهم کم کردن تاریخ و زمان پست گذاشتنو اوردن کوچولو زیر ...

عزیزم یه سوال دارم به روز رسانی کجاست ؟منظورم اینه که مثلا من یه تایپیک ایجاد کردم دیردز امروزم چه جوری میتونم کاری کنم که ببیننش ؟