2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شوهر منم خونه بابام نیومد تنها رفتم ،بمیره راحت شم 

به خدا راضیم با دخترم برم میخوامش چیکار خوش به حالت بابامو خونه عموم دیدم تبریک عید گفتم تو چشاش  غم بود الهی بمیرم من 

مگه میتونم دعوا میکنه تو روز عزیز کام همه رو تلخ میکنه

دعوا میکنه؟ بکنه    خیلی رو دادی بهش باید از اولین روز ازدواجت هر کاری کرد توام عین اون کارو برای خودش جبران میکردی  انقدر ترسو نباش توام یه جوری تلافی کن ببین چطوری میتونی 

࿐͟ᬁ꯭❥Make Your Dreams Reality ᬼ❥࿐
به خدا راضیم با دخترم برم میخوامش چیکار خوش به حالت بابامو خونه عموم دیدم تبریک عید گفتم تو چشاش&nbs ...

وضعیتم بدتر از توئه من دو ماهه باهاش قهرم ،امروز سر سال تحویل با پسرم رفت خونه مادرش من تا پنج تنها بودم همش گریه کردم ،پنج بابام اینا زنگ زدن پیله کردن بیا پیشمون رفتم تنهایب اونجا ،اونم تا شب ساعت نه خونه مادرش بوده 

نمیدونم که انجور ادما به خدا چطور میخوان جواب بدن  

خانوادش از خودش عوضی ترن ،مامان من باشه ب پسرش میگه برو با خانومت بیا ،یا میگه نیم ساعت نشستی پاشو برو اولین روز عید خانومت تنهاس ،همش بستگی ب فرهنگ و ذات خانواده داره 

خانوادش از خودش عوضی ترن ،مامان باشه ب پسرش میگه برو با خانومت بیا ،یا میگه نیم ساعت نشستی پاشو برو ...

الهی بمیرم منکه از وقتی اومدیم خونه نگاه بابام هی یادم می افته خون گریه میکنم 

من امروز از صب تا پنج تنهایی فقط زجه زدم واسه حال و روزم 

میگن دعا خیر در حق همدیگه بکنید اجابت میشه با تمام وجود از خدا میخوام دل شوهرت باهات نرم بشه و عشق تو خونتون جریان پیدا کنه مشکلاتت حل بشه تورو خدا توهم برا من دعا کن خیلی کم اوردم

میگن دعا خیر در حق همدیگه بکنید اجابت میشه با تمام وجود از خدا میخوام دل شوهرت باهات نرم بشه و عشق ت ...

میفهممتت ،انشالله همه چی درست میشه ،امشب نماز شب میخونم دوس داری اسمتو بگو ب شرط لیاقت دعات میکنم 

میفهممتت ،انشالله همه چی درست میشه ،امشب نماز شب میخونم دوس داری اسمتو بگو ب شرط لیاقت دعات میکنم&nb ...

مرسی عزیزدلم لطف میکنی اسمم رویا هست خیلی محتاج دعام