2789
عنوان

خستم

| مشاهده متن کامل بحث + 141 بازدید | 17 پست
خیی وقته انگیزم از دست دادم یعنی بعضی وقتا به خودم میگم انگار قسمت نیست من هیچوقت بتونم یه کاریم درس ...

تا وقتی خودت نخوای از این باتلاق بیرون نمیای باید بخوای که با این حس بد بجنگی 

من پارسال اسفند خودکشی کردم چون به پوچی رسیده بودم 

بعد از خودکشی پشیمون شدم هیچ وقت فکر نمیکردم پشیمون شم ولی شدم به این فک کن الان بلد نشی بعدا هیچ وقت بلند نمیشی با درد شروع کن ولی تهش اشک خوشحالی

آدمیزاد تو یه سنی، یه قبر می‌کنه، آرزوهاشو میریزه توش و میشینه به نگاه کردن. باور کنید حال سوگواری‌ام نداره. بهت‌زده به مرگ آرزوهاش زل می‌زنه. گیج و منگ. می‌دونه هم که دیگه نمیشه. به قول فروغ؛ «چه می‌شود کرد؟ مگر می‌شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست»
تا وقتی خودت نخوای از این باتلاق بیرون نمیای باید بخوای که با این حس بد بجنگی  من پارسال اسفند ...

منم خودکشی کردم خیلی زیاد تو فکرش بودم آخرین بار انقد اذیت شدم ک دیگه به مرگ فکر نکردم _شکست عشقی خوردم هنوزم یادش رو هست_شکست تو درس هم ک  همیشه بدجور خودم _شکست تو خانواده هر وقت باهاشون حرف میزنم در بیشتر مواقع با دعوا تموم میشه _یه مدت هم از خودم متنفر شده بودم خیلی سخت بود شاید هم دلیلش اون شکست عشقی بود این

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

منم خودکشی کردم خیلی زیاد تو فکرش بودم آخرین بار انقد اذیت شدم ک دیگه به مرگ فکر نکردم _شکست عشقی خو ...

منم همین اول مهر تموم کردم رابطه عاطفی مو کلا داستان زیاد داشتم کمتر خودت اذیت کن 

من خودم خیلی تو سر خودم میزدم همش جملات منفی حس بد خوددرگیری 

آدمیزاد تو یه سنی، یه قبر می‌کنه، آرزوهاشو میریزه توش و میشینه به نگاه کردن. باور کنید حال سوگواری‌ام نداره. بهت‌زده به مرگ آرزوهاش زل می‌زنه. گیج و منگ. می‌دونه هم که دیگه نمیشه. به قول فروغ؛ «چه می‌شود کرد؟ مگر می‌شود دنیا را پاره کرد و از تویش خوشبختی درآورد؟ همین است که هست»