2777
2789
عنوان

حق الناس❗️

251 بازدید | 9 پست

من جدیدا دارم این برنامه بعد از مرگُ میبینم و به شدت روم تاثیر گذاشته ! 

تازه یادِ گناهام افتادم .

اونم نه حق الله بلکه حق الناس . خیلی استرس دارم . خیلی تو عذابم . دارم از شدت نگرانی میمیرم در حالی که هنوز زنده ام یجوریم انگار دارم میمیرم و زنده میشم .

بابت دروغ ، غیبت ، شکستن دل ، 

راستش از قصد نبودن ، ولی این چیزا مهم نیست ، بالاخره اونا نمیبخشنم . 

هعی ، واقعا هیچ وقت بهش فکر نکرده بودم که من انقدر آدم بدیم.

خدا خودش به دادم برسه.

از گوشه بامی که پریدیم ، پریدیم

انقدر نگران نباش عزیزم باید جبران کنی اونایی که دیگه نمتونی جبران کنی ینی طرف فوت کرده یا دسترسی بهش نداذی باید رد مظالم بدی اوناییم که میتونی باید حلالیت بگیری ان شاالله خداهم میبخشه

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

انقدر نگران نباش عزیزم باید جبران کنی اونایی که دیگه نمتونی جبران کنی ینی طرف فوت کرده یا دسترسی بهش ...

اخه اگه بخوام حلالیت بطلبم خیلی اوضاع برام بد میشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

مقوله غیبت که منم خیلی غیبت میکنم  اما اینم بگم غیبت کسی رو میکنم که من اذیت کرده خوب چکارکنم اذیت نکنه دل من نشکن منم غیبت نکنم به جهنم که خدا تنبیه هم میکنه والا خسته شدم چطوری ازاین آدم‌های بدجنس انتقام بگیرم خوب اذیت نکنن غیبت نکنم 

مقوله غیبت که منم خیلی غیبت میکنم  اما اینم بگم غیبت کسی رو میکنم که من اذیت کرده خوب چکارکنم ا ...

ولی اون دنیا نمی بخشن🥺

اخه اگه بخوام حلالیت بطلبم خیلی اوضاع برام بد میشه

خب بستگی داره اگه واقعا نشه حلالیت بگیری باید رد مظالم بدی میتونی تو سایت پاسخگو بزنی عزیزم بهت میگن که باید چی کار بکنی

(اگه سوال شرعی داشتین  تاجایی که بلد باشم جواب میدم  مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید  تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️

افرین منم باورت نمیشه دیشب بعد مدتها نماز شب خوندم ،،چقدر طلب بخشش کردم،

من خیلی وقته هیچ کاری نکردم قبلنا زیارت عاشورا میخوندم اما انقدر قلبم مکدر شده که تا امشب یادم نبود همچین چیزی رو . اصلا باورم نمیشه من یه زمانی زیارت عاشورا میخوندم

من خیلی وقته هیچ کاری نکردم قبلنا زیارت عاشورا میخوندم اما انقدر قلبم مکدر شده که تا امشب یادم نبود ...

من حدود یکسال کلا از دین و مذهب دراومدم ،،یعنی منی ک نمازام قضا نمیشد،

امیدوارم دوباره سر وقت بخونم،حس ارامشی ک بهت میده واقعا جایگزین نداره