pennywise مدیر استارتر عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 1710 عنوان جدیدا خیلی از بهزاد خلج خوشم میاد 849 بازدید | 9 پست میدونم حرفم خیلی رندوم بود😂بهزاد خلج=بازیگر سریال آقای قاضی از این تیپ مردا خیلی خوشم میاد 1403/01/02 | 00:05 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
freedom30 عضویت: 1402/02/11 تعداد پست: 59829 منم دوستش دارم از ما بپرس ک بگوییم درد چیست مشتی صغیر مصلحت عام میکنند🤍 ترومای من این بود ک باید از خودم در برابر کسایی دفاع میکردم ک قرار بود مراقب من باشند
لوموس عضویت: 1401/05/14 تعداد پست: 4563 باشخصیته کنم هر شب دعایی کز دلم بیرون رود مهرت ، ولی آهسته میگویم / istp
zizi100 عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91750 حیف تموم شد سریالش۳ کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
tinaaa_khanoom عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 470 سلام عزیزم خوبی؟ ببخشید من پیامتو تو یه تاپیک دیدم که گفتی درگیر بیماری ورسیکالری. منم همین مشکلو دارم. میخواستم ببینم درمان شدی؟ ممنون میشم جواب بدی
pennywise مدیر استارتر عضویت: 1399/03/12 تعداد پست: 1710 سلام عزیزم خوبی؟ ببخشید من پیامتو تو یه تاپیک دیدم که گفتی درگیر بیماری ورسیکالری. منم همین مشکلو دا ... سلام آره اصلا چیز خاصی نیست، یه نوع قارچه، دکتر پماد میده میزنی خوب میشی
tinaaa_khanoom عضویت: 1402/02/12 تعداد پست: 470 سلام آره اصلا چیز خاصی نیست، یه نوع قارچه، دکتر پماد میده میزنی خوب میشی عزیزم مطمئنی ورسیکالر داشتی؟ اخه ورسیکالر به این راحتی خوب نمیشه. من سه ساله دکتر میرمکدوم دکتر رفتی؟ چه پمادی زدی؟