nlzsat15 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2032 عنوان ۴۰ نفر 64 بازدید | 9 پست میشه ۴۰ نفر برا سلامتی جنینم صلوات بفرست منم برا حاجت شما دعا میکنم یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم خدایا توکل بر تو 1403/01/01 | 23:31 13 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رویای_خیس2 عضویت: 1395/10/08 تعداد پست: 39868 عزیزم من امشب ۵۰ تا صلوات برات میفرستم پدرها حرف های نامفهومی میزنن،سپس روزگار آن را برایمان توضیح می دهد
یه_صلوات_لطفا عضویت: 1402/12/23 تعداد پست: 1933 آیت الکرسی میخونمخدا سلامتی بده🩷🩷🩷🩷 🩷الهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم🩷/ من یه دختر بوشهریم😊
nlzsat15 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2032 عزیزم من امشب ۵۰ تا صلوات برات میفرستم خیلی تشکر لطف میکنید ان شاءالله حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها خودش دعای عاقبت خیری در حقت کنه یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم خدایا توکل بر تو
nlzsat15 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2032 آیت الکرسی میخونم خدا سلامتی بده🩷🩷🩷🩷 خیلی تشکر لطف میکنید خدا سلامتی به خودت و عزیزانت بده یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم خدایا توکل بر تو
۹۰۲۰ عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 16829 انشاءالله به حق امام حسین سالمه نگران نباش توکلت بخدا خدایا شکرت🙏
nlzsat15 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2032 انشاءالله به حق امام حسین سالمه نگران نباش توکلت بخدا ان شاءالله قربون دل مهربونت بابت دلگرمی دادن امام حسین علیه السلام واسطه خیر بشه برات تو زندگیت گلم یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم خدایا توکل بر تو
۹۰۲۰ عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 16829 ان شاءالله قربون دل مهربونت بابت دلگرمی دادن امام حسین علیه السلام واسطه خیر بشه برات ت ... انشاءالله ممنون از شما بارداری بی زحمت دعا کن ازدواج داداشم جور بشه تو این ماه عزیز و خوشبخت بشه و خیال مادرم راحت بشه ازش . خدایا شکرت🙏
nlzsat15 مدیر استارتر عضویت: 1402/01/27 تعداد پست: 2032 انشاءالله ممنون از شما بارداری بی زحمت دعا کن ازدواج داداشم جور بشه تو این ماه عزیز و خ ... چشم حتما فردا براش یس میخونم ان شاءالله خدا دلتون رو شاد با بهترین خیر و برکت یا كاشِفَ الْكَرْبِ عَنْ وَجْهِ الْحُسَیْنِ اِكْشِفْ كَرْبى بِحَقِ اَخْیكَ الْحُسَیْنِ''' خدایا شکرت . خدایا خودت کمکم کن بدون امتحان کردنم خدایا توکل بر تو
۹۰۲۰ عضویت: 1398/08/16 تعداد پست: 16829 چشم حتما فردا براش یس میخونم ان شاءالله خدا دلتون رو شاد با بهترین خیر و برکت انشاءالله مهربون فدای شما ❤️سپاسگذارم 🙏 خدایا شکرت🙏