موناحح مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4025 عنوان نفخ شکم 67 بازدید | 8 پست سلام من ی مدته زیاد ک میشینم یا کلا بشینم نفخ میکنم یا شکمم قارو قور میکنه🥲چیکارکنم ابرو رفته ازبس شکمم صدامیده😞راهی داره خوب بشم؟میرم جایی از خجالت اب میشم سریعم دل درد میکیرم اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰 1403/01/01 | 23:14 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موناحح مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4025 زیره فکر کنم خوبه تست میکنم خداکنه جواب بده🥹من اصلا نمیتونم بشینم یکمم شکمم بزرگ شده خیلی فشار میاد بهم اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
setayesh_h72 عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 5582 تست میکنم خداکنه جواب بده🥹من اصلا نمیتونم بشینم یکمم شکمم بزرگ شده خیلی فشار میاد بهم فکر کنم نفخ مال سردی معده باشه زیاد شنیدم میگن زیره خوبه
موناحح مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4025 فکر کنم نفخ مال سردی معده باشه زیاد شنیدم میگن زیره خوبه طبعم سرده این زیروچجوری استفاده کنم اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
setayesh_h72 عضویت: 1401/06/03 تعداد پست: 5582 طبعم سرده این زیروچجوری استفاده کنم دم میکنند من مزه اش و دوست ندارم نمیخورم فکر کنم بزنی تو گوگل توضیحش برات میاد چون دیدم با پلو ماش هم میپزند
موناحح مدیر استارتر عضویت: 1402/12/12 تعداد پست: 4025 دم میکنند من مزه اش و دوست ندارم نمیخورم فکر کنم بزنی تو گوگل توضیحش برات میاد چون دیدم با پلو ماش ه ... اها مرسی گلم❤️ اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰
دکترشیفو عضویت: 1402/12/29 تعداد پست: 1531 اگر علایم دیگهای مثل اسهال، دردشکمی ودلپیچه هم داشته باشید از علایم IBS هست و به متخصص مراجعه کنید،باید تاثیر تغذیه رو برسی کنید و برای مشکل نفخ هم کپسول گیاهی کربوگل بسیار عالیه. هیچ چیزی اون چیزی نیست که فکر میکنی،نه به اون خوبی نه به اون بدی.