برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
تو بزرگسالی طول میکشه،خیلی هم مواظب خودتون مخصوصا نفس کشیدنتون باشین
برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
اینکه عادی باشه،یه وقت دیدی سخت شدن نفس کشیدن،خودتو به دکتر نشون بده
نیس عزیزم تو این یکسال اینهمه ادم این ویروس رو گرفتن شبیهشه ولی اون نیس
من متخصص عفونی رفتم در نهایت و تایید کرد حالا نمیدونم شما چرا میگی نیست؟ تمام علائمش تو گوگل هست سایتهای مختلف و ما همون مدلی هستیم دقیقا دیگه آبله مرغان هست
هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️