2777
2789
نه درسته😂😍

ععع😂😘 شما هم برا ظاهر و شخصیت من تست کن گل

❤️بَشِه ی خوب سایت ❤  /// بعد از سه سال با کاربری جدید برگشتم ✨️  چیزی که دوسدارم اینجا بگم اینه که اگه فرزند داری و بلوغو شعور فرزندآوری رو هم داشتی ؛ بهش قضاوت نکردن و سرش تو کار و زندگی خودش بودنو یا بده ؛ جامعه ی ما بشدت به این فرهنگ نیاز داره ؛ به اندازه خودت تاثیر خوبتو بزار  ...

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

برا منم میگین لطفا 

آروم 

سنت بالا بیستو پنج ساله 

روحیه شر و  شوری نداری

❤️بَشِه ی خوب سایت ❤  /// بعد از سه سال با کاربری جدید برگشتم ✨️  چیزی که دوسدارم اینجا بگم اینه که اگه فرزند داری و بلوغو شعور فرزندآوری رو هم داشتی ؛ بهش قضاوت نکردن و سرش تو کار و زندگی خودش بودنو یا بده ؛ جامعه ی ما بشدت به این فرهنگ نیاز داره ؛ به اندازه خودت تاثیر خوبتو بزار  ...
تقریبادرسته میشه اینا رو بگین ممنونم  ازمونمو قبول میشم ؟ حسش بهم چیه ؟ باهاش ازدواج میکنم ؟ ...

گلم راستش من فقط شخصیتا رو میتونستم بگم اونم قبلا 

پیشگویی نکردم هیچوقت😂 ولی شخصیت شناسی چرا . 

اما دلی بخام لگم هم ارمون هم ازدواجت بنظرم شدنی اومد