2777
2789
عنوان

نرفتم عید دیدنی خونه فامیلام🥲🥲

226 بازدید | 19 پست

از صبح خونه بزرگترای شوهرم رفتیم ولی خونه فامیلای من قرار شد بعد شام بریم 

دیدم شوهرم شام برداشته داداششو آورده (زن و بچش رفتن مسافرت)

بعد بهم گفت فردا میریم خونه داییت و خالت 

یهو سر سفره دوباره برگشت گفت تا زن و بچت میان شام و ناهار فقط اینجا باشی نری بیرون غذا بخوری

حالا من چه غلطی کنم فردا هم اگه اومد😑😑😑

زندگیم همسرم❤ آراز❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدون تعارف بگو باید بریم عید دیدنی بزرگترها به همسرت با زبون خوش بفهمون ما تو یه خونه زندگی می کنیم شریک هم هستیم پس لازمه تو هرچیزی حتی دعوت کردن مهمون با منم مشورت کنی می بینی اهمیت نمیده شما خودت برو بلکه خودش از رفتار زشتش به خودش بیاد

شما که مسئول شام و نهار برادرشوهرت نیستی

حالا میخواهی لطف کنی یه وعده ای بیاد که شما خونه باشی

پروانه پشت پیله اش حس کرد راهی هست و رفت شاید به راه بسته هم باید امیدی بست و رفت
چه حوصله داری راش میدی

اون خونه فقط مال زن نیست

مرد هم حق داره خانوادشو مهمونی کنه

چرا عروسای نی نی سایت فک کردن فقطططططط خانواده خودشون ادمن

بقیه مترسکن

نه تو آنی که همانی نه من آنم که تو دانی ◉⁠‿⁠◉⁩
اون خونه فقط مال زن نیست مرد هم حق داره خانوادشو مهمونی کنه چرا عروسای نی نی سایت فک کردن فق ...

باید از خانوم نظر بپرسه یا نه؟

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
الان قراره تا زنش بیاد بمونه ده روز همینطوری عین کصخلا میاد میمونه

واقعا همونه که گفتی 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
اون خونه فقط مال زن نیست مرد هم حق داره خانوادشو مهمونی کنه چرا عروسای نی نی سایت فک کردن فق ...

همین حرفا رو میزنن اون بنده خدا هم تحریک میشه خطا میکنه بعد شوهرش میزنه لت و پارش میکنه یا مقابله به مثل میکنه خلاصه دعوا شروع میشه

از ماست که بر ماست

من مشکلی ندارم ولی وقتی میدونه شوهرم من هنوز نرفتم خونه فامیلام چرا مهمون دعوت میکنه

تازه دامادشون یه کار اداری داره میاد شهر ما من بخت برگشته باید شام و ناهار واسه اونم بذارم

حاملم هستم هفت ماهه

زندگیم همسرم❤ آراز❤
اشکال نداره سخت نگیر گناه داره 🥲

اخه بیاد مشکلی ندارم  شوهرم منو حرص میده که الکی بهم میگه شب می برمت خونه فامیلای بعد مهمون برمیداره میاره

زندگیم همسرم❤ آراز❤