2777
2789
عنوان

بچه ها با این آقا بمونم یا نه

120 بازدید | 9 پست

سلام دوستان من با آقایی اشنا شدم یکی دو ماه میگه دوستم داره خیلی قربون صدقه میره میگ عاشقمه خیلی با شخصیت معلومه مودب فهمیده خانواده دوسته پسر خوبیه یبارم پارسال قرار بوده ازدواج کنه با یه خانم دانشجو چادری  که تو عقد بهم میخوره که تفصیر خانواده دختر بوده و تموم میشه همه چیز ب من میگ خیلی سختی کشیده و سوگواری کرده تا فراموش کرده میگ الان من دوست داره اصلا به اون فکر نمیکنه اسمی ام ازش نمیاره ولی همیشه به من میگ بهم حس داره عاشقم دوستم داره یه موقع ام استیکر بوس لب ت بغل برام میفرسته حتی ازم می‌پرسه اگ ناراحت میشم استیکر مثبت هجده نفرسته اجازه میگیره 

چون بیشتر ت تلگرام حرف می‌زنیم سرکار هممش.امروز گفت بهم خیلی حس داره پرسیدم  ته این دوست داشتن چی میشه گفت در این ک دوستت دارم شکی نیست ولی اینک تهش چی میشه نمی‌دونم شرایطمم ک می‌دونی.اخه مادرش مریض مرد خونه اینه همه مسئولیتا با این 

حالا من چکار کنم .از طرفیم خیلی محبت می‌کنه دوستم داره 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

همون ینی تموم کنم باهاش؟ آخه میگ خیلیم مشکل داره ی جورایی مرد خونه مامانش مریض

بگو خب من باید تکلیفمو بدونم نمیشه که بی هدف همینجوری صحبت کنی وابسته میشی بزا حرفشو بزنه مثلا اگه تو شرایط خوبی نیس میتونه بگه یه مدت صبر کن تا بیام جلو