2777
2789
عنوان

باباممممم

254 بازدید | 10 پست

چند هفته پیش تو گوشی بابام دیدم برا یه خانم پیام فرستاده که ...شهر مورد نظر خانوم دارید؟!

خانومه هم نوشته بود بله روزانه ۵۰۰ حضوری

بعد یه سری عکس هم فرستاده بود 

ولی بابام دیگه جواب نداده بود 

قبلاً هم خیلی تو گوشیش پیوی این خاله ها رو دیده بودم ولی تا الان پیامارو نخونده بودم 

اعصابم خیلی داغونه حس میکنم افسرده شدم مگه من چقدر طرفیت دارم که این چیزا رو ببینم ،کاش اصلا سمت گوشیش نمی‌رفتم اصلا از بابام انتظار نداشتم،هر موقع زنی چیزی هم میبینن سرشو میندازه پایین ولی تو گوشیش...

آخه آدم با چهارتا بچه و دو تا نوه این کارا رو می‌کنه😭

به مامانم نگفتم چیکار کنم خدایا،؛

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بهترین راه رفتن به مشاور خانواده ست مامانت و خودت برید و موضوع رو بگید بعد مشاور بهتون راه حل میده و کم کم پدرتون رو راضی کنید ببرید 

که با این درد اگر در بند درمانند، درمانند   
بهترین راه رفتن به مشاور خانواده ست مامانت و خودت برید و موضوع رو بگید بعد مشاور بهتون راه حل میده و ...

دلم نمیاد به مامانم بگم،اعصاب جنگ و دعوا تو خونه رو اصلا ندارممم

دلم نمیاد به مامانم بگم،اعصاب جنگ و دعوا تو خونه رو اصلا ندارممم

نه دختر خوب مسئله مهمیه ، می خوای خودت تنها برو مشاوره اون راه حل میده

نه دختر خوب مسئله مهمیه ، می خوای خودت تنها برو مشاوره اون راه حل میده

آخه مطمئن نیستم که رفته یا نه

فقط رو گوشیش دیدم که بعدشم دیگه جواب خانومه رو نداده بود

الان هیچی معلوم نیست فقط منه بدبخت اعصابم آشفته س

آخه مطمئن نیستم که رفته یا نه فقط رو گوشیش دیدم که بعدشم دیگه جواب خانومه رو نداده بود الان هیچی م ...

خوب بخاطر همین اعصاب خوردیه میگم این تا آخر عمر تو ذهن شما می مونه ، مشکل بابات چیه؟ 

قطعا مادرت بهتر از هر کسی بابات رو میشناسه   حتی اگه ندونه بگی فقط آرامش خونه به هم میخوره مرد هرز بپره دست وپاشو ببندی به تخت بازم کارشو میکنه یا اگه الان مادرت بعد ی عمر آبرو داری جدا بشه حالش خوب میشه حس خوبی داره  دیگه گوشیشو نگاه نکن بی خبری بهتر از بد خبریه برای کل خانواده سکوت بهتره

مثبت بیاندیش .خواسته ببینه تو شهرتون هم جیندا خانوم هست یا نه.😁و با چه قیمتی کار میکنن .

همین 

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.