2777
2789
عنوان

دارم گیر میفتم

510 بازدید | 13 پست

من دارم دیوونه میشم 

دارم گیر یه ادم لاشی پدرسگ میفتم .دختر باز خرابه .اما چرا چرا بعد سالها دلم برای کسی لرزید 

زندگیم مختل شده،اصلا نمیتونم جلو خودمو بگیرم و بهش پیام ندم 

اگر تو شرایط مشابهی بودید بگید چ خاکی تو سرم بریزم 

به شدت جذاب و خوش تیپ😢دارم خررررر میشما کمکم کنید

...

منم خر شدم امروز فهمیدم‌متاهله چون بلاکم کرد ازاد شدم انگار پرواز کردم تاپیکم هست بخون دیوونش بودم بشدت هم جذاب بود

▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█▇▅▅▇█

منم شرایط تو رو دارم وقتی میبینمش قلبم از جا کنده میشه،انقدر که تا یه مدت سمت چپ بدنم درد میکنه، خیلی مغرور و بد اخلاقه همیشه اشکم و درمیاره ولی تا میبینمش میخوام بمیرم براش

هر کس بر خدا توکل کند خدا او را کفایت خواهد کرد 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کسی ک دختر باز باشه  زن باز هم میشه 

تو تهران همسایگی خودمون ی آقایی خرابه هم دختر هم خانم متاهل میورد خونه 

آخر همسایه ها بیرونش کردند خدا رو شکر 

خداوندا هر کسی بچه نداره ودلش بچه میخواد هر چه زودتر دلشو شاد کن بچه دار بشه و همه ی کودکان رو در پناه خودت خوشبخت و عاقبت بخير بگردان انشاالله هر چه زودتر جنگ در غزه پایان بپذیرد و کودکان غزه نجات پیدا کنند از این جنگ وحشیانه😔💕

این جور مردهای هرزه خیلی قشنگ بلدن جنس مخالف و جذب کنن. به این فکر کن که وقتی ازدواج کنی باهاش سریع براش یکنواخت میشی . این تیپ مردها پدر زن و بعدا در میارن . وقتی میدونی با کسان دیگه هم هست چون به دستش نیاوردی برات جذابه . بعدا برات میشه یه زباله. به آخرش فکر کن

منم شرایط تو رو دارم وقتی میبینمش قلبم از جا کنده میشه،انقدر که تا یه مدت سمت چپ بدنم درد میکنه، خیل ...

بیا یکاری بکنیم با هم 

یجوری خودمونو نجات بدیم

...
بیا یکاری بکنیم با هم  یجوری خودمونو نجات بدیم

میخوام مچش و بگیرم آخه به لباس پوشیدنم گیر میده ،میخوام تیپ بزنم برم سر کار اگر دوباره چیزی گفت بهش بگم چرا اینجوری میگی

بله از ساعت ۸ صبح تا ۶.۵ بعد از ظهر هر روز 

وای خداروشکر ،من با خودمه دیدنش اینجوری نیست ک دائم جلوم باشه.

این یک سگه به تمام معناست فقط میگه بیا بیرون ببینمت یا بیا خونم 

قشنگ هم میگه من روابطم با زنا ازاده 

نمیدونی گیر چه کثافتی افتادم 

باید تمومش کنم ،اون اصلا براش مهم نیست فقط سک...میخواد 

...
وای خداروشکر ،من با خودمه دیدنش اینجوری نیست ک دائم جلوم باشه. این یک سگه به تمام معناست فقط میگه ب ...

این اصلا آدم روابط متعدد نیست همیشه میگه با چند نفر بودن افتخار نیست،فقط خیلی بد اخلاقه خیلییییی

یه کارخونه ازش میترسن و دوسش دارن اصلا یه چیز غیر قابل درکی