2777
2789
عنوان

دخترا نظرتون چیه؟

295 بازدید | 33 پست

به کسی که عاشقشم عید رو تبریک بگم یا نه؟؟؟ 

در نظر بگیرید که دیشب گریه کردم و قول دادم که فراموشش کنم و فهمیدم نمیشه و فقط باید کنار اومد با این عشق ناخواسته ........ 

نه نگو نگوووو اصلا

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...

فقط خودتو کوچیک میکنی

💥دانشجوی روانشناسی هستم، خوشحال میشم کمکی کنم... 💥دنیا برای رنج های شما پشیزی ارزش قائل نیست، هیچ کس شما را با رنج هاتون دوست ندارد، زجه نزنید پست تر می شوید ، دنیا فقط برای یک چیز ارزش قائل است گذر از رنج ها؛ ابتکار و خلاقیت به خرج دهید و راه حل پیدا کنید...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فقط خودتو کوچیک میکنی

ببین خیلی خدب برخورد می کنه باهام 

ولی میدونم که از عشق نیست از مهربونیش 

تازه چهرش رو هم طراحی کرده بودم 

اما خجالت کشیدم که بفرستم براش 

ببین خیلی خدب برخورد می کنه باهام  ولی میدونم که از عشق نیست از مهربونیش  تازه چهرش رو ه ...

خب عزیزم چند سالتونه؟ 

وقتی میدونی فقط از روی مهربونی اینکارو میکنه بیخیال شو

هر چی ازش داری پاک کن تا بتونی حستو کمتر کنی

از قدیم گفتن برو پیش کسی که دوست داره نه کسی که فقط خودت دوسش داری

بهش تبریک بگو کی میدونه شاید با روشای مختلف دلشو به دست اوردیو رسیدی بهش پس واسه داشتنش حتما تلاش ...

چهرش رو طراحی کردم اما روم نمیشه براش بفرستم 

به نظرت بفرستم ؟ 

مشخصه خیلی مشتاق عوس های بیشتری از من ببینه ولی من اصلا اعتماد به نفس ندارم و احساس زیبایی ندارم که استوری کنم . 

خب عزیزم چند سالتونه؟  وقتی میدونی فقط از روی مهربونی اینکارو میکنه بیخیال شو هر چی ازش داری ...

من ۲۵ سالمه 

اون آقا هم ۲ سال بزرگ تره 

دقیقا پیامی رو از کسب گرفتم که دوسم داره 

اما به زور فقط پیامش رو جواب دادم 😔

ببین می دونم که دوست داره من رو ببینه چون چهره من رو کلا یادش رفتم 

ولی اصلا احساس زیبایی ندارم که عوس پروفایل بزارم یا استوری بزارم 

من ۲۵ سالمه  اون آقا هم ۲ سال بزرگ تره  دقیقا پیامی رو از کسب گرفتم که دوسم داره  ...

عزیزدلم هر کسی خوشگلی خودشو داره

تو هم فقط این حسو داری که بخاطر نداشتن اعتماد به نفسته. وگرنه قطعا زیبایی

عکس از خودت بذار

ولی خب اگه حس میکنی دوست نداره ازش دور شو

چهرش رو طراحی کردم اما روم نمیشه براش بفرستم  به نظرت بفرستم ؟  مشخصه خیلی مشتاق عوس های ...

اولین قدم برا رسیدن بهش اینه

اعتماد بنفستو بیاری بالا

جوری رفتارکنی که انگار تودنیا کسی بهتر از تونیست

همین باعث میشه ب چشمش بیای

همیشه موقع صحبت کردن زل بزن توچشماش

باهاش شوخی کن.مودب حرف بزن زیاد بهش رو نده ولی حتما

محبتای ریز بهش کن

همیشه بزار بوی خوبی بدی که وقتی اومدکنارت بوی تنت ذهنشو درگیر کنه

طراحیوهم بنظرم براش بفرست این خودش یه چراغ سبزه

ساید اونم ازت خوشش اومدو کم کم وارد رابطه شدین(البته اگ رل نبودین)

متاهلم اقایون درخواست دوستی ندین

عزیزدلم هر کسی خوشگلی خودشو داره تو هم فقط این حسو داری که بخاطر نداشتن اعتماد به نفسته. وگرنه قطعا ...

ببین بارها گفته من تو رو نمی شناسم اخه 

یک بار هم حتی خواست من رو ببینه 

عزیزم میشه تو یه آپ خارج اینجا عوس هر دومون رو برات بفرستم 

البته اینجوری اذیت میشه اگر زحمت میشه برات مزاحم نمی شم