2777
2789
عنوان

بارداری

| مشاهده متن کامل بحث + 507 بازدید | 28 پست
فافا جون بهت تبریک میگم انشالله بارداری سالنی رو پشت سر بزاری برا ما منتظرا هم دعا کن😔

فدات عزیزم ممنون ان شاءالله همین دوره باردار بشی شما ام واسه من دعا کنید قلب نی نیم تشکیل بشه همه چیش خوب باشه

خدایا شکرت برای فرشته های که به من دادی 

فافا جون

عزیزم نگران نباش فک کنم طبیعیه،بتاتون چنده؟من یکی از دوستام 25اسفند آخرین پریودش بود 9 فروردین رفت سونو هم جنین رویت شد هم ضربان قلب منظم😊

خواهش میکنم برای مامان شدنم یک صلوات بفرستین....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین من تجربه خودمو میگم . من سری اول که باردار شدم هفته 6 سونو شدم که قلب میزد بعد هفته 7 همینجوری رفتم سونو که قلب ایستاده بود و سقط شد

دخترم همه زندگیمی... خدایا شکرت واسه سلامتیه دخترم و باباش..👪 
فافا جونعزیزم نگران نباش فک کنم طبیعیه،بتاتون چنده؟من یکی از دوستام 25اسفند آخرین پریودش بود 9 فروردین رفت سونو هم جنین رویت شد هم ضربان قلب منظم😊

روز 32 سیکلم بتا 201 بود 

خوبه یا کم بوده

ولی المن هفته 7 رفتم سونو که ساک خالی بود هفته 8 باز رفتم خالی بود ولی هفته 10 رفتم هم جنین بود هم قلب میزد الانم هفته 17 هستم... فقط صلوات بفرست و توکل کن به خدا..

ولی المن هفته 7 رفتم سونو که ساک خالی بود هفته 8 باز رفتم خالی بود ولی هفته 10 رفتم هم جنین بود هم قلب میزد الانم هفته 17 هستم... فقط صلوات بفرست و توکل کن به خدا..

ای جان خدا برات حفظش کنه برام دعا کن استرسم کم بشه

البته یه چی دیگه من ایندفعه همه سونو هامو شکمی رفتم واسه همین یکم دیرتر معلوم شد.. ولی سری قبلی همش واژ ینال رفتم که همونم باعث سقطم شد

بتا باید بالای هزار باشه تا جنین تو سونو مشخص بشه

خوب من روز 32

بتام 201 بود یک روز در میون 2 برابر بشه فکر کنم باید هفته 7 برم