2777
2789
عنوان

چرا مثلا نمیشه تاپبکو حذف کرد😤

233 بازدید | 16 پست

شاید من نخوام یه وقتی همسرم ببینه چی تاپیک زدم نه میتونم پستاشو پاک کنم نه هیچی دیگه تاپیک نمیزنم تو این سایت خودش یه معضل یبارم باید بخاطر نی نی سایت استرس بکشیم که نکنه کسی بفهمه اینجا تاپیک زدیم اه

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

همه چيش مسخره شده

من موضوعات مورد علاقه ام ميرم نميفهمم كدوم پست جديد داره اصلا ديگه حوصله اين سايت رو ندارم شايد روزي ٥دقيقه يه سر بزنم قبلا همش ني ني سايت بودم

پناه میبرم به خدا از عـیبی که «امروز» در خود می بینم، و «دیروز»؛ دیگران را به خاطر هـمان عیـب؛ ملامت کرده ام ... محتاط باشیم؛ در «سرزنش»؛ و «قضاوت کردن دیگران». وقتی؛ نه از «دیروز او» خبر داریم؛ نه از «فردای خودمان» ... 💕

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا که ادم اینجا درد ودل میکنه سبک شه بعدش انگار خدا هستن که همه چیو باید ثبت کنن باید استرس بکشم نکنه کسی بفهمه آبروم بره اکه همسرم بیینه فک‌کنم تا ی مدت باهام حرفم نزنه

جوری دستامو بگیر که انگار قراره همین الان از دستم بدی 👫

ساست رو اینطوری طراحی کردن که چند وقت دیگه اون قسمتهای خالی راست صفحه رو با اگهی پر کننبرداشتن یه تومار دراز طراحی کردن واقعا نمیدونم کدوم نخبه اینو طراحی رو پیشنهاد کرده با اون رنگ سبز مغز پسته ای بیروح

سلام خوبی بتا چند بود عزیزم.ببخشید استارتر

عزيزم من تاپيك زدم

فرداي روزي كه لك ديدم بي بي مثبت شد و رفتم آز، بتا ١٠٥ بود

تا ديروز ، روزي يه بار لك صورتي ديدم ادامه همون

دكترم آشناس ديشب گفت پاشو برو اورژانس

با اينكه در حد روزي يك لك بيشتر نبود خيلي ترسيدم واقعا ترسيدم

بهم شياف داد و گفت ٤٨ ساعت بعد آز تيتر بتا بده دوباره

خيلي ناراحتم

لكمم فقط ٣ روز بود قطع شد

به نظرت طبيعيه؟؟

ألا یا أیها السّاقی! أدر کأساً وناوِلها! که عشق آسان نمود اول، ولی افتاد مشکل‌ها.
دلدرد خفيف در حد نصف زمان پري هم دارم

نه شیاف لازم بود نه ازمایش عزیزم علکی استرس نده به خودت دلدرد ها هم کاملا طبیعیه هم لک بینی 

احتمال زیاد کنجد پسره 

مادر که میشوی نمیدانم از کجا ،کی،چطور؟این همه تغییر ،این همه صبر،این همه عشق❤  پیدا میشود.....