2777
2789
عنوان

به خولهرشوهرم گقتم لباسامونپوش😵

357 بازدید | 27 پست

داستان ماخیلی مفصله، اولش باخواهرشوهرم خیلللیییی خوب بودم

ازوقتی فهمیدم دورو هس دیگه نمیخام ببینمش، امروز هم گفتم اولین روز سال هس برم گذشته هادور بریزم با بچش گرم گرفتم، زوزای قبل نگاه بچش هم نمیکردم، بعد خودش همیشه خودشو سرم میگیره،لباسم تنش بودمنم گفتم مواظببش باش، گف بااااشه چته مگه خوردمش، تابرم درش بیارم الان میکشیمون بالباست، بعدش گفتم شوخی کزدم توهم باشوخی جواب میدادی گفت اره جون خودت.. منم گفتم درست حرف بزن واومدم خونه ی خودمون... اینم از اولین روز سال من

شوهرم هم واکنشی نشون نداد فقط گفت چتونه؟؟؟؟ 🙄🙄🙄🙄🙄نظرتون چیه؟؟ 

چرا لباستونو به دیگران میدید ؟خودت میخوای باز بپوشی اوت لباسو واقعا؟  ندید اقا اگر ندین ازاین مشکلاتم پیش میاد  بیخیال خودتو درگیر اوت نکن 

از قد کشیدن آدم ها لذت ببرید.  ما همه درخت های یک جنگلیم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا بهشون دادی ؟

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ من  داستان‌های که در آخر زن‌ها خودشان، خودشان را نجات می‌دهند، دوست دارم. بنویس زن بخوان قدرت.✊❤️‍🔥

همه بحث ها به کنار !   من اصلا خوشم نمیاد لباسم کسی بپوشه!  یه بی فرهنگی هست!   خودمم سعی می کنم هیچ وقت لباس کسی نپوشم!  

کنار میای، کنار میایی، کنار میایی، بعد یه روز می بینی دیگه نمی تونی کنار بیایی، از همون کنار می زاری می ری!
چرا باید لباست تن خواهرشوهرت باشه؟🤔

شال بود😬😬😬😬😬😬چون مغروره و همیشه میگه الم و بلم خوشم نیومدبپوشه وکرنه بقیه اعضای شوهرم اینا میسوژوندنش هم کاری نداشتمممم

دغدغه اتونو توروخدا

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم