2777
2789
عنوان

راهنماییم کنید

64 بازدید | 18 پست

من با یه پسری چت میکنم همشهری خودم نیست ما فقط دوست معمولی هستیم ولی اون چن باری بهم نخ داده ولی میگه چون ترس از دست دادن دارم وارد رابطه نمیشم منم اولش طوری نشون دادم که اصلا واسم مهم نیست و اون هی جذبم شد هی نخ میداد غیرمستقیم بعد کم کم بهش دل بستم الان همش دارم به ازدواج باهاش فکر میکنم اصلا دیوونه شدم نمیتونم به کارام برسم نمیدونم چیکارکنم چطوری کاری کنم بهم برسیم😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اون هیچ وقت باهات ازدواج نمیکنه خصوصا اگه برای رابطه اصرار داره بیخیالش شو 

چرا؟رابطه جنسی رو نمیگه که اصلا راجب رابطه جنسی حرف نمیزنه رابطه عاطفی منظورشه

اگه به ازدواج فکر میکنی بعد اشنایی درست بگو بیاد خاستگاری ، چون پسرا هدفشون فقط رابطه س اینو مطمعن ب ...

الان من بهش بگم بیا خاستگاری چی واسه خودش فک میکنه 

تو قرار نیس بدون هیچ دلیلی بهش ارامش بدی باید اول بیاد خاستگاریت بعد 

خب من متقابلا دارم ازش ارامش دریافت میکنم بعدم الان اون ۱۹ سالشه نه خدمت رفته نه کار داره بیاد بگه چی

خب من متقابلا دارم ازش ارامش دریافت میکنم بعدم الان اون ۱۹ سالشه نه خدمت رفته نه کار داره بیاد بگه چ ...

خب پس بیحیال دیگه چون دوستی خوشی عشق عاشقی توی این سن میخاد باتو باشه اخرش زن زندگیش یکی دیگه میشه اینو بهت قول میدم ، عزیزم تجربه نشون داده  ناراحت نشی، اخه پسر ۱۹ ساله میدونه زندگی چیه که تو فکر ازدواجی باهاش ، اون فقط نیاز به دوستی داره الان .

خدایا شکرت❤
خب پس بیحیال دیگه چون دوستی خوشی عشق عاشقی توی این سن میخاد باتو باشه اخرش زن زندگیش یکی دیگه میشه ا ...

منم ۱۹ سالمه ولی الان بهش دل بستم نمیدونم چیکار کنم نمیتونم ولش کنم فراموشش کنم😭

الان من بهش بگم بیا خاستگاری چی واسه خودش فک میکنه 

عزیزم اون تا ۳۰ سالگی اصلا به ازدواج فکرم نمیکنه پس خودتو درگیر نکن ، میخای دوس بشی باش ولی اگه میخای اخر زنش بشی باید دستش بهت نخوره ،فکر کنم فهمیدی منظورمو

خدایا شکرت❤
عزیزم اون تا ۳۰ سالگی اصلا به ازدواج فکرم نمیکنه پس خودتو درگیر نکن ، میخای دوس بشی باش ولی اگه میخا ...

چرا تا ۳۰ سالگی؟؟

اره فهمیدم من اینجور دختری نیستم که اجازه همچین کاری بدم بهش

منم ۱۹ سالمه ولی الان بهش دل بستم نمیدونم چیکار کنم نمیتونم ولش کنم فراموشش کنم😭

این هوس زودگذره خودت بعد چندسالی دلسرد میشی ، خدا نکنه رابطه ها الکی طولانی بشه هم اون هم خودت دلسرد میشین پس سخت نگیر 

خدایا شکرت❤