2789
عنوان

شغل پرستاری

217 بازدید | 18 پست

اتاق عمل یا بیهوشی، از دید شما چطوریه؟ اگه همین الان بهتون میگفتن فرصتش رو دارید که به عنوان یکی از اینها شاغل بشید جوابتون چی بود؟ 

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 
پرستاری عالیه فقط حقوقش نسبت به مسئولیت و کارش مقداری کمه

برای زن یا مرد؟ عالی یعنی چی

دلم میخواد یه روزی نفس راحت بکشم بگم از زندگیم و انتخاب‌هام و حتی اشتباهاتم راضی‌ام، شاد باشم... 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

شغلای متوسط نه خیلی بالا نه خیلی پایین  دید خودم نسبت بهشون خوب نی ولی خب در کل بد نیستن البت ...

انگار خودت موقع ورود علاقه هم نداشتی، برنامت واسش چیه

یعنی شغل خوبیه از هر نظر غیر از حقوق البته برای خانم ها خیلی بهتره ولی آقایون هم می تونن توی این رشت ...

ده دوازده تومن نسبت به انرژی که آدم میذاره هیچی نیست

اسی اینا کلا رشته های خوبه پیرا پزشکین همینطور علوم ازمایشگاهی 

اگه اهل کار باشی پول خوبی درمیاری یکی می‌شناسم پرستاره دو تا بیمارستان شیفت برمی‌داره کار در منزل هم میره جوونه ولی خونه و ماشین و پس انداز داره 

خیلیای دیگه مثل ایشون هستن

بین اینا پرستاری از همشون سخت تره  تا جایی که من اطلاعات دارم ولی شرایط مهاجرت و بازار کاری هم عالیه

.
بله عرض کردم از قبل حقوقش نسبت به کارش پایینه

من اتاق عمل میخونم اما حس میکنم دیر یا زود ولش میکنم

انگار خودت موقع ورود علاقه هم نداشتی، برنامت واسش چیه

نه علاقه نداشتم قبول شدم رفتم بد که واردش شدم از شغلش خوشم اومده ولی خب اگه یه شخص ثالث بگه من این رشته ها رو میخونم خب تصورم ازش یه سطح متوسطه 

ولی خب پرستاری شغلیه که خیلی مهاجرتش خوبه  ولی خب در کل شغل بدی نیست 

ولی  پرستارایی که بهشون بر میخوریم غر غر میکنن که البته حق دارن ما دانشجو هام منتظریم مث اونا از این شغل خسته شیم 😶😶

کلن پیچیدس شرایط😂😂

اسی اینا کلا رشته های خوبه پیرا پزشکین همینطور علوم ازمایشگاهی  اگه اهل کار باشی پول خوبی درمی ...

خودمم همین رشته رو میخونم اما انقدر جو منفیه که دلسردم، وقتی رفتم دانشگاه دوستش نداشتم😢

نه علاقه نداشتم قبول شدم رفتم بد که واردش شدم از شغلش خوشم اومده ولی خب اگه یه شخص ثالث بگه من این ر ...

وای دقیقا میرم بخش میبینم قیافه ها داغون زیر چشم ها کبود😂 

دچار پوچی میشم 😂

خودمم همین رشته رو میخونم اما انقدر جو منفیه که دلسردم، وقتی رفتم دانشگاه دوستش نداشتم😢

خودت فهمیدی علاقه نداری یا واسه خاطر جو فقط؟؟

کلا الان کار واسه کادر درمان خیلی سخته درک میکنممم یه عمره بینشون زندگی کردم🥲😂 

.