2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

گشادیش کمتره ولی نه زیاد

خیلی گشاد نمیخوای واید بخر

پاینده ایران و ایرانی 💚🤍❤️پیج واژینیسموس دات آی آر(v a g i ni smus . irr) برای همه ی خانومها مفید و داشتنش ضروریه حتما مطالبشو دنبال کنید از اونجایی که یادمه، همه فقط خواستن برن بهشت،هیشکی نخواسته بسازه بهشت🌚تو بگو بهشت چی شدش؟ اینجا هرکی مرد که رفتش زیر خاک

خیلی اندازس 

|•نیکی•|در یک جمله بخوام خودمو توصیف کنم باید بگم° یه آدم خوش قلب و یکم بد اخلاق و عصبی با یه روحیه ی کاملا احساسی°گر بشکند من ،زاده شود منِ دیگری بهترین اتفاق زندگیمA🔗...      درخواست دوستی قبول نمیکنممممممم😐
دیگ خربدم تازه یدونم مام فیت دارم از اونم خوشم نمیاد چیه اینا مد شدن مسخره بازی اه

مگه پرو شون نکردی؟ 

خب وقتی دیدی دوس نداری نمی‌خریدی گرونم هست🚶🏻‍♀️

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️
مگه پرو شون نکردی؟  خب وقتی دیدی دوس نداری نمی‌خریدی گرونم هست🚶🏻‍♀️

میدونی مشکلم چیه ی کت جین کوتاه خریدم بعد اینو خریدم که اون کوتاهیش زیاد معلوم نباشه بعد میام چادر سر میکنم بدقواره میشم

میدونی مشکلم چیه ی کت جین کوتاه خریدم بعد اینو خریدم که اون کوتاهیش زیاد معلوم نباشه بعد میام چادر س ...

خب عزیزم چادر با نیم بگ😐😂 . 

سختش کردیا 😂شما ک چادری باید مام استایل میخریدی. هم تنگ تر از این دوتاس 

هم زیادی چسب نیست . 

استایلت خب چون کت کوتاهه اره باید همین دو اپشنی ک خریدیو بپوشی اما چون چادری اوکی نیستن . 

مام فیتو امتحان کردی فک نمیکنم زیادی بد بشه!

همه مستی و خلق از ساغرو پیمانه میخیزد،،مرا دیوانگی زان نرگس مستانه میخیزد   اگه امضامو دیدی لطفا برای نیت ای که توی دلمه دعا کن . حتما بهم بگو❤️