2777
2789
عنوان

درونگرا بیاین

81 بازدید | 12 پست

سلام من اصلا دوست ندارم تلفنی ب اقوام زنگ بزنم تبریک بگم پیامک رو بیشتر دوست دارم ولی بعضی اقوام پیامک را بی ادبی میدونن. یکی از اقوام همسرمو شش ماهی هست باهاش تماس نگرفتم چون هرسری زنگ بزنه یا زنگ بزنم حداقل دو ساعت باید حرف بزنم منم ظرفیتشو ندارم بنظرتون چیکار کنم تواین شش ماه که زنگ نزدم بهش چون اصلا حوصله شو نداشتم میدونم ازم دلخوره 

خیلی سخته واقن منم نصف تماس های گوشیمو ب این دلیل جواب نمیدم

#کاربر آقا    #این چجور خدایی که نه میفهمه منو نه میشه باهاش خوش و بش کنم؟!     #الله ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!الله برسون علف...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گوشی من همیشه رو سایلنت واقعا سختمه دست خودم نیست چیکار کنم 

بهش زنگ بزنین تبریک بگید بعد بهش بگید شوهرمم میخاد تبریک بگه بعد بقیشو بسپارین ب اون

#کاربر آقا    #این چجور خدایی که نه میفهمه منو نه میشه باهاش خوش و بش کنم؟!     #الله ساقی چرا گوشیش خاموشه؟!الله برسون علف...
لطفا خواهشم ارتون اینه با ادمای برون گرا ازدواج نکنید چون خیلی خیلی بهش ظلم کردین زندگی با درون گراه ...

نه عزیزم من همسرم درونگرای مطلق اون منو اینطوری کرده وگرنه من میانگرا بودم