شکلاااتیی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 59 عنوان آبله مرغان 98 بازدید | 8 پست سلام یه سوال من که آبله مرغان دارم اگه به چیزی دست بزنم هم واگیر داره ؟یا اگه با دون دون ها تماسی داشته باشن بقیه مشکل داره ؟ 1403/01/01 | 14:54 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باربی_کن۲ عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 1228 فقط از طریق رو بوسی با تنفس میشه منتقل کرد پماد بگیر بزن ب جوش ها خاکشیر بهور دوش آب سرد دست ب جوش ها نزن همش چیزای خنک بخور خوب مبشی
شکلاااتیی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 59 فقط از طریق رو بوسی با تنفس میشه منتقل کرد پماد بگیر بزن ب جوش ها خاکشیر بهور دوش آب سرد دست ب ... واسه خشک شدن سریعشون نمیدونید چه پمادی استفاده کنم ؟
باربی_کن۲ عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 1228 واسه خشک شدن سریعشون نمیدونید چه پمادی استفاده کنم ؟ ببین برو دکتر اولا بر من ی پماد داد بزنی گوگل میگه بهت یادم نیست اسمش رو دارو اینا هم از دکتر بگیر ک بهتر بشی دست هم ب هیچ وجه نکن دوش آب سرد خیلی خوبه برات
شکلاااتیی مدیر استارتر عضویت: 1401/10/17 تعداد پست: 59 ببین برو دکتر اولا بر من ی پماد داد بزنی گوگل میگه بهت یادم نیست اسمش رو دارو اینا هم از دکتر ... پماد بتامتازون داده یه ترمیم کننده هم گرفتم ولی نمیدونم اینو کی استفاده کنم روز دوممه هنوز که خارشی ندارم
باربی_کن۲ عضویت: 1402/03/22 تعداد پست: 1228 پماد بتامتازون داده یه ترمیم کننده هم گرفتم ولی نمیدونم اینو کی استفاده کنم روز دوم ... والا نمیدونم من تابستون گرفتم هنوز جاهاش مونده رو بدنم صورتم دست نزدم نمونده