بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
میخواستم چند روز برم مسافرت ی بنده خدایی گفت عید میری مسافرت گفتم معلوم نی ی بار دیگه چند ساعت بعد پرسید گفت میخوام اگه قسمت شد ببینمت باز پرسید میری مسافرت😄
من تا دیشب خود خود آدمی بودم ک فقط درد کشیدم از خانواده دورم از هر کی ی داستان ی حرف هر کدومشون ی جور درد بهم دادن سال تحویل پا نشدم صبح فقط پاشدم ذکر گفتم مثل همیشه یکم آروم شدم تو دفتر شکر گذاریم امروز ب خودم سلام دادم گفتم خدایا چشممو رو هر کیو هر چی ک حالمو بهم بریز از این ب بعد میبندم
هر چی فکرو خیال داری دخترشو ببیند من تا دیشب خود خود آدمی بودم ک فقط درد کشیدم از خانواده دور ...
من کلا آدمی نیستم که فکر و خیال کنم ولی خب الان داره پارسال این موقع ها یادم میاد پارسال دقیقا برعکس امسال بودم چقدر موقع تحویل سال شاد و خوشحال بودم با اینکه اونموقع هم هزارجور مشکل داشتم ولی الان ده هزارتا دارم
امسال سالمو با گریه شروع کردم بعدش دیگه آروم شدم الانم خونه تنهام و سرمو با گوشی گرم کردم شایدم برم بیرون یکم بچرخم