2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میخواستم چند روز برم مسافرت ی بنده خدایی گفت عید میری مسافرت گفتم معلوم نی  ی بار دیگه چند ساعت بعد پرسید گفت میخوام اگه قسمت شد ببینمت باز پرسید میری مسافرت😄

گفتم ن ی سر خونه مامان‌بزرگ میریم دیگه ن خونه ام 

ب نظرت چرا هی پرسید میخواست بگه نرو جایی 

انَّ مَعَ العُسر یُسرابا هر سختی ، آسانی هست ؛
فکروخیال پارسال این موقع ها اذیتم میکنه

هر چی فکرو خیال داری دخترشو ببیند 

من تا دیشب خود خود آدمی بودم ک فقط درد کشیدم از خانواده دورم از هر کی ی داستان ی حرف هر کدومشون ی جور درد بهم دادن سال تحویل پا نشدم صبح فقط پاشدم ذکر گفتم مثل همیشه یکم آروم شدم تو دفتر شکر گذاریم امروز ب خودم سلام دادم گفتم خدایا چشممو رو هر کیو هر چی ک حالمو بهم بریز از این ب بعد میبندم 

هر چی فکرو خیال داری دخترشو ببیند  من تا دیشب خود خود آدمی بودم ک فقط درد کشیدم از خانواده دور ...

من کلا آدمی نیستم که فکر و خیال کنم ولی خب الان داره پارسال این موقع ها یادم میاد پارسال دقیقا برعکس امسال بودم چقدر موقع تحویل سال شاد و خوشحال بودم با اینکه اونموقع هم هزارجور مشکل داشتم ولی الان ده هزارتا دارم 

امسال سالمو با گریه شروع کردم بعدش دیگه آروم شدم الانم خونه تنهام و سرمو با گوشی گرم کردم شایدم برم بیرون یکم بچرخم

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

من کلا آدمی نیستم که فکر و خیال کنم ولی خب الان داره پارسال این موقع ها یادم میاد پارسال دقیقا برعکس ...

منم خونه ام تنها برو هر چی حالت خوب میکنه انجام بده دلتو بزرگ کن بقیشو بسپر ب خدا ایشالله دلتو آروم کنه💕

منم خونه ام تنها برو هر چی حالت خوب میکنه انجام بده دلتو بزرگ کن بقیشو بسپر ب خدا ایشالله دلتو آروم ...

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲