2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده😔😔💔💔

481 بازدید | 39 پست

من با یه ادم عصبی و بی درک تو رابطه ام و یه جورایی میشه گف رابطه مون سمی هست ۹ ماهه باهاشم اما خیلی بهش وابسته شدم نمیتونم ولش کنم طوری ک اگ حرف از جدایی بزنه تیکه تیکه میشم الانم بهش  زنگ زدم حرف زدیم اما یکم بحث مون شد خانواده اش هم از اون ور باهاش بحث میکردن اینم گف من تماس رو بیصدا میکنم میام فقط مواظب باش تماس قطع نشه گفتم اوکی نزدیک نیم ساعته تماس وصله ولی از طرف اون میکروفن تماسش بیصدا هست از یه طرف دلم ب حال خودم میسوزه ک تو این رابطه ام از یه طرف وابستگی لعنتی ولم نمیکنه💔💔😭😭

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ولش کن

بخدا فک میکنی وابستگیت اذیتت میکنه

فوووقش ی هفته حالت بده

بعد راحت میشی

هیچی ارزش اینو نداره که خودتو اذیت کنی

بمانم بمانی ببینند بمیرند🤍🧿•                                      تویی تنها ساکن قلب این دختر ؛🤍.           تو نوری هستی که قلبمو گرم نگه داشتی❤️‍🔥.https://www.ninisite.com/discussion/topic/13582698/%d8%af%d8%a7%d8%b3%d8%aa%d8%a7%d9%86-%d8%b9%d8%a7%d8%b4%d9%82%d8%a7%d9%86%d9%87-%da%a9%d9%88%d8%aa%d8%a7%d9%87?postId=338050990 اگه داستان کوتاه عاشقونه دوس داری بیا تو تاپیکم

میشه سن هر دوتون 

بگی

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم

منم همسن تو بودم حس و حال تورو داشتم

وابستگی و نفرت همزمان تو وجودم بود

فقط میتونم بگم ایشالا هرچه زودتر خلاص شی همبن

نمیتونم بهت بگم کات کن چون میدونم کات نمیکنی

به امید بهتر شدن حال دل هممون
منم همسن تو بودم حس و حال تورو داشتم وابستگی و نفرت همزمان تو وجودم بود فقط میتونم بگم ایشالا هرچه ...

چیکار کنم بتونم فراموشش کنم یه دفعه ای نمیتونم کات کنم خیلی سخته

نمیخوام بمیرم ولی نمیخوام اینجوری زندگی کنم
جفتمون ۱۸

خب عزیزم این وابستگی سمه 

چجوری اون رو یک مرد میبینی درحالی که نوجوونه 

پسر 18ساله مخصوصا این دوره 

میشه برام دعا کنین به خواسته ام برسم ، تا الان رسیدن بهش برام خیلی هزینه روحی و مالی داشته، واقعا نیاز دارم دعام کنی اگر کردی بگو منم برات صلوات بفرستم
چیکار کنم بتونم فراموشش کنم یه دفعه ای نمیتونم کات کنم خیلی سخته

اره عزیزم درکت میکنم میدونم چی داری میکشی

هم دلت شکسته هم دلت نمیاد بیخیال شی دوسش داری 

من از اون روزا خلاص شدم رها کردم توهم روزی ب وضعیت من میرسی صد درصد

نگران تباش

به امید بهتر شدن حال دل هممون