2777
2789
عنوان

بارداری

94 بازدید | 13 پست

2روزه پریودیم عقب افتاده اصلا درد و علائمی هم ندارم فقط گاه گاه یه کمی زیر دلم تیر میکشه رابطه ببخشید د خ و ل ی هم نداشتم با شوهرم 😑از استرس دارم میمیرم میترسم حامله باشم کسی تجربه داشته راهنماییم کنه؟ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلن حامله ام بشی جوری وحشت کردی انگارچی شده خوب اگه شوهرته چراانقدروحشت کردی خوب چی شده مگه  ...

اخه من 19سالمه😭😭😭نمیتونم بچه نگهداری کنم نمیتونم مسئولیت مادر بودن قبول کنم مطمئنم اگه الان بچه دار بشم بچه بد بخت میشه 

از یطرف دیگه هم درس و دانشگاه دارم چطور هم بچه داری کنم هم برم دانشگاه

اصلن حامله ام بشی جوری وحشت کردی انگارچی شده خوب اگه شوهرته چراانقدروحشت کردی خوب چی شده مگه  ...

6ماهه عروسی کردم همشم پز میدم که تا 5سال بعد عروسی بچه دار نمیشم الان فقط 6ماه گذشته میشم آلت خنده دیگران😭

اخه من 19سالمه😭😭😭نمیتونم بچه نگهداری کنم نمیتونم مسئولیت مادر بودن قبول کنم مطمئنم اگه الان بچه د ...

وقتی دخول نبوده پس چطورفکرمیکنی حامله ای طرف ۸ماهه تواقدام نشده شمادخول نشده حس میکنی حامله ای

آخه وحشتم کرده میگه باشوهرم دخول نداشتم ۳ساعت عضوشده والامگه باشوهرخودتم وحشت داری حامله بشی  ...

من همیشه تو نینی سایت نظرا رو میبینم الان واسه اینکه مورد واسم پیش اومده بود و میخواستم تاپیک بزنم عضو شدم اولا دوما دلیل وحشت کردنمو گذاشتم 😑😑بعضیاتون چقد درک و شعورتون پایینه 

تاحالا کسی تجربه بارداری اینطوری رو داشته

مگه بی بی چک نمیتونی تهیه کنی،بعدشمادخولم نداشتی رابطه مقعدی ام باشه بازشمابه سادگی باردارنمیشی،الان بخاطراینه استرس داری بروزعفران دم کرده ونبات بخورمیاد

مگه بی بی چک نمیتونی تهیه کنی،بعدشمادخولم نداشتی رابطه مقعدی ام باشه بازشمابه سادگی باردارنمیشی،الان ...

اخه بی بی چک میگن 7روز بعد عقب انداختن من 2روزه😕تا 7روز بشه دیوونه میشم دم عیدی حالم گرفته شده از استرس