2821
2789
عنوان

دحتر ده ماهم

101 بازدید | 10 پست

دخترم ده ماهشه خیلی به من وابسطه شده وقتی کسی نیست خونه همش میچسبه به من خودش تنهایی نمیشینه بازی کنه با اسباب بازیاش وقتی کار دارم همش از پام آویزونه و گریه میکنه مجبور میشم بغلش کنم و یه دستی کار کنم ،دیروزم خیلی کار داشتم و اینم اکثرا بغلم بود صبح تو خواب گردنم رگ به رگ شد الان یطرف گردنم خیلی درد میکنه ،دخترمم دوباره بهم آویزونه ،تو رو خدا اگه تجربه ای دارید بگید چجوری سرشو گرم کنم یکم زمین بمونه خودش بازی کنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چاره چیه،با چادر ببند به کمرت مثه قدیم

بابا مگه میمونهههه ،یَک بلاییه،آبجیم کوچیک بود 24 ساعته مامانم اینجوری میبست پشت من اونجا میخوابید بیدار میشد ولی این نه 

باید آزمون و خطا بکنی ببینی با چی سرش گرم میشه ، وقتی باباش اومد کاراتو بکن ، طبیعیه ، از کارات بزن

این چند روز دم عید کار باباش خیلی زیاد بود شبام دیر میومد خونه پسرمم میبرد وگرنه خونه باشن کمک میکنن

اکثرا تبلیغات تلویزیون دوست دارن نه برنامه هاشو یا یه چیزی بده پشتشو بکبونه در کل فایده نداره چون من ...

یکم سرشو گرم میکنم بقول شما پشتشو سمت خودم میکنم میرم آشپزخونه یکم بازی میکنه بعد چند دیقه یادش میفته همه چیو پرت میکنه اونور مثل فشنگ میاد سمت من انگار که چند سال تو غربت مونده😂

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز