2777
2789
عنوان

رفتین عید دیدنی؟

730 بازدید | 45 پست

من ک گوشیم زنگم نخورده هنوز فقط دوتا رفیق با معرفتم پیام دادن 

همه خونه مادربزرگم جمعن ...

خدا خودش قضاوت کنه.

خونواده پدریم هم عزادارن فقط زنگ میزنم بهشون حال میپرسم نمیشه تبریک عید بگم چون عزادارن.

نه والا هنوز تو تختم 

بعد افطار میریم چون روزه آن همشون 

فقط 26 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😐چقد تو منییی

آروم میکنی حال بد منو.."میدونی تو تکی، آروم جون من"چشام خیره به چشای تو میشه...عاشقت میشم، تو نگات درمون من.. "خودت میدونی انقده میخوامت، هیشکی ندیدم رو دست من بخوادت"زدم رو دست عاشقای شهر،آروم جون من، قلب من فدات هی..."

من و همسرم آبله مرغان گرفتیم فعلا باید در خونه بمونیم

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

اگر بزرگترین و گوشیتون زنگ نخورده آره ناراحتی داره ولی اگه کوچکترین خیر

نه والا بزرگتر نیستم، خدا نکنه بزرگ همچین قومی باشم، به امید خدا ، بزرگ نسل عزیز خودم میشم در اینده😘😍😍

امسال اگه کسی بخواد بره هم بعد افطار میره

خوشم میاد از خونواده هایی ک رعایت میکنن...والا طرفای ما ک روزه دار نیستن اصن نه اعتقاد دارن نه عاطفه...خودم در حال حاضر عذر دارم روزمو شکستم ولی روزای اول همش استرس داشتم ک عید اگ بیان چیکار کنم واقعا سخته روزه باشی و مهمون بیاد ، خونه باید برق بزنه و پذیرایی هم بی نقص باشه ...حال ادمو میگیرن

البته خداروشکر امسال سرشون گرم خودشونه فک نکنم مارو یادشون بیاد