2789
عنوان

کشتن خود

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 44 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم چن روز دیگه تولدمه اگه ازتون دنیا وخدانمی ترسیدم نمی راستم تولد۲۱سالگیم رو ببینم تا همین جاتمومش میکردم 

ولی خب نمیشه این جون رو خدابهون داده خودشم باید بگیره ازمون

همه چی از دور قشنگنه  پس بزار همون دور بمونه .....
اگه انسان در اثربیماری ازدنیا بره بعضی ازگناهاشم بخشیده میشه ولی خودکشی خودش گناهی نابخشودنیه

دیگ نمیتونم ادامه بدم

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
بیماری لاعلاج دارم تهش مرگه چ الان چ دوروز دیگخ

باشه ولی مرگ با عزت کجا مرگ با ذلت مثل خودکشی کجا

کتاب سرگذشت روح رو دانلود کن بخون به خیلی از سوالات حواب میده

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
خدا خودش بمم بیماری لاعلاج داده دیگ جای سوالی براش نیس

من یه دختر دایی خیلییی مهربون و نخبه داشتم 

به خاطر سرطان خون تو اوج نوجوونی مرد 

و تنها سرطانی که درمانش خیلی سخته همین خونه 

اما نموش دیروز یه بنده خدایی دیدم داشت واسمون تعریف میکرد سرطان سینه داشته اما اصلا نه ناامید شده نه ناراحت و مضطرب بوده فقط امیدوار بوده و تازه خودش به بقیه انرژی مثبت می‌داده الانم الحمدلله حالش خوب شده 

تو که میگی آخرتی نیست 

اتفاقا همین مریضیت نشونه ای بر بودن اون دنیاست که ازت بپرسن ما امتحانت کردیم آیا ردش شدیم یا با موفقیت ازش گذشتی 

هر کسی یه رنجی داره تو زندگیش قرار نیست که آدم جا بزنه 

پس حضرت ایوبی باید صد بار خودکشی می‌کرد با اون وضع و اتفاقاتی که براش افتاد 

هیچ وقت خدا رو فراموش نکن داری امتحان میشی

بسپر به خدا خیلی قشنگ میچینه بالا پایین داره سختیه زیاد داره ولی تهش قشنگه/آقایون محترم الکی درخواست ندید من رد می کنم😐🙂

دیگ نمیتونم ادامه بدم

صبر کن گلم خودتو وادار به صبرکن ارتباطتو با خدا نزدیک کن وراضی باشیم به مقدرات الهی  ما همه مسافر این دنیا هستیم همه مون دیر یازود باید بریم از زندگیت لذت ببر ابوعلی سینا میگه اگه بدونید یک محکوم به اعدام چقدر آرزوی برگشت به زندگی رو داره قدر روزهایی که باغم سپری میکردین و میدونستین

صبر کن گلم خودتو وادار به صبرکن ارتباطتو با خدا نزدیک کن وراضی باشیم به مقدرات الهی  ما همه مسا ...

خسته از حرف های شعاری

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

الان حالت بهتره عزیزم؟

بارها دیدم چون مخالف‌شون حرف میزنم برچسب بچه بهم زده میشه ولی اگر یه کاربر دیگه‌ که همسن منه بیاد و موافق‌شون حرف بزنه میشه دختر آگاه و فهمیده! از روشنفکری فقط ژستش رو یاد گرفتی عزیزم. اینکه وقتی وسط بحث از جهت کم‌آوردن، به سنم گیر میدی نشانه‌ی ضعفته. بلاتشبیه بلاتشبیه، قاسم و علی اکبر هم با استدلال شما بچه بودن؛ ولی اونا کجا، خولی و یزید کجا؟ استناد به سن افراد و اعتقاد به اینکه سن با فهم و درایت رابطه‌ی مستقیم داره، سنتی جاهلی‌ست که سقیفه رو رقم زد. اگر باهام مخالفی لطفا مدام ریپ نزن. یه جمله‌ی هست تحت عنوان "اوکی تُ راس میگی" که در برخی موارد هم به درد من میخوره و هم به درد شما❤️