2789
عنوان

کشتن خود

| مشاهده متن کامل بحث + 402 بازدید | 44 پست
ب قول شما به فرض میگیم ۹۹/نیم درصد اون دنیا وجود نداره   خب شما نیم درصد احتمال به وجود داشتنش ...

خدا خودش بمم بیماری لاعلاج داده دیگ جای سوالی براش نیس

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بنظرم برو تحقیق کن در مورد افرادی که خودشون رو کشتن در عالم برزخی و آخرت که چه عذابی در اون دنیا میکشن

بعد خودتون میفهمید که مشکلات دنیوی در برابر اون ناچیزه و این مشکلات امکان از بین رفتن و ایجاد حال روحی خوب هست اما اون دنیا خیر

جسمم بیماره لاعلاج روحمم داغون چ فرفی داره زودتر مردن؟

بیماری که اشکالی نداره اتفاقا باعث رشد ما میشه اون روح شما نیست که داغونه بلکه ذهنتون اینطوری برداشت میکنه...هر نَفس شما داره به دنیا اَرزش و زیبایی می بخشه..

بنظرم برو تحقیق کن در مورد افرادی که خودشون رو کشتن در عالم برزخی و آخرت که چه عذابی در اون دنیا میک ...

اونی ک مرده رفته دیگ چجوری ازش تحقیق کنم؟

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

سخته ؟ هه

فکر کردی خانوادت میخوان چجور جواب پچ پچ های در و همسایه رو بدن ؟

بیچاره ها این همه زحمت کشیدن واسه ایندت برنامه ریزی کردن کمرشون میشکنه بخوای این داغو بزاری رو دلشون .

خودتو تصور کن ، طاقت داری پنبه کنن تو دهنت بپیچنت لای کفن بکنن زیر دو متر خاک روتم با سنگ لحد بپوشونن ؟

آره ؟ اره ؟؟

برو یه سر قبرستونو بچرخ سر عقل بیای ، خودکشی احمقانه ترین راهه

یکی تو فکر عشقه یکی تو فکر یاره ، یکی همیشه مست و یکی منم که تو نی نی سایت علاف و بیکاره
بیماری که اشکالی نداره اتفاقا باعث رشد ما میشه اون روح شما نیست که داغونه بلکه ذهنتون اینطوری برداشت ...

حرف زدن خیلی راحته

ولی یادت باشه تا وقتی جای کسی نبودی فتوا ندی

سخته ؟ هه فکر کردی خانوادت میخوان چجور جواب پچ پچ های در و همسایه رو بدن ؟ بیچاره ها این همه زحمت ...

بیماری لاعلاج دارم

تهش مرگه چ الان چ دوروز دیگخ

الهی. خیلیا سرطان داشتن و خوب شدن یکیش خاله من

سرطان چی

اونی ک مرده رفته دیگ چجوری ازش تحقیق کنم؟

بعضی از افرادی که میرم کما روح شان برخی از عالم گذشته رو دیدم و بیان کردن 

شما میتونید الان سرچ کنید و هزاران کلیپ چه خارجی چه ایرانی ببینید 

ایام ماه رمضان ساعت پنج عصر شبکه چهار هر روز برنامه زندگی پس از زندگی میزاره در مورد همین مباحث مربوط به روح و چیزهایی که از اون دنیا دیدن هست 

دیدنش ضرر نداره مطمئن باشید

اون دنیایی وجود نداره

چجوری به این نتیجه رسیدی؟؟؟؟؟

بسپر به خدا خیلی قشنگ میچینه بالا پایین داره سختیه زیاد داره ولی تهش قشنگه/آقایون محترم الکی درخواست ندید من رد می کنم😐🙂