2821
2789
عنوان

توی اینستا

89 بازدید | 5 پست

خانوما من یکی از دوستامو تازه پیدا کردم تو اینستا و هرچندوقت یبار حتی شده هرروز ریلز و پست میفرستم براش اونم همینطور ولی به طرز عجیبی توی لیست شیر هنوز نیومده بالا همش باید برم پایین لیستم یا اسمشو سرچ کنم

اون فالویینگایی که سالی یبار براشون چیزی شیر نمیکنم یا کلا تاحالا چیزی نفرستادم براشون(حتی چتی هم نکردیم) بالاتر از پیج این دوستم میان

کسی میدونه چرا؟

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

بر اساس حروف الفبا 😂😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

بر اساس حروف الفبا 😂😂😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

نه بابا حروف الفبا نیست که

بر اساس میزان ارتباطاتت با اون ادم توی چته برای همین هرچندوقت یبار میبینیم برای یکی زیاد پست نمیفرستیم میره پایین تر

ولی این نمیاد بالا😂😑🫴

بتن مگر سیمانش کمه، درنتیجه ترد تر و شکننده تره، جاش کجاست؟‌ زیر فونداسیون. هرچی بتن بهتر و محکم تر میشه تو طبقات بالایی ازش استفاده میشه. من راجع به بتن حرف نمیزنم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه بابا حروف الفبا نیست که بر اساس میزان ارتباطاتت با اون ادم توی چته برای همین هرچندوقت یبار میبین ...

میدونم شوخی کردم خب 😂😂

پس یا اینستا پینشون کرده برات

یا اجنه باهاشون در ارتباطن 😂

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

میدونم شوخی کردم خب 😂😂 پس یا اینستا پینشون کرده برات یا اجنه باهاشون در ارتباطن 😂

😂😂😂😂

نمیدونی چه عذابیه هردفعه هی برم پایین بعد حواسم باشه دستم اشتباهی نخوره برای یکی دیگه سند نشه😂😂😂

😂😂😂😂 نمیدونی چه عذابیه هردفعه هی برم پایین بعد حواسم باشه دستم اشتباهی نخوره برای یکی دیگه سند ...

🤣🤣🤣 وایی

من یه بار پست آشپزی برا دوست داییم فرستادم 🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂