esnak مدیر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 491 عنوان کی بسته عیدانه فعال میشه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 413 بازدید | 46 پست ؟ 1403/01/01 | 09:43 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sara_emadi عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 658 اونجاش که میگه رمز یکبار مصرف چرا برام نیومد هر کار کردم نشد اگه شماره اشتباه داده باشی یا اگه یه بار اشتباه زدی بعد دوباره زدی باید بزاری یه چند دقیقه ای یل ۱ یا ۲ ساعتی بگذره بعد بزنی آجی گلم❤️🔥❤️🔥 متاهل و عاشق زندگی و پسرم
esnak مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 491 هیچی فکر کردم سنت پایین هس ولی دیدم ن دلت پاکه قربون برم من❤️❤️❤️ مگه چی گفتم😂❤️خدانکنه عزیزم ❤️
blueeeesky عضویت: 1398/03/12 تعداد پست: 14378 اگه شماره اشتباه داده باشی یا اگه یه بار اشتباه زدی بعد دوباره زدی باید بزاری یه چند دقیقه ای یل ۱ ی ... ممنون عزیزم😘😘😘
sara_emadi عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 658 مگه چی گفتم😂❤️خدانکنه عزیزم ❤️ هیچی ولش 😁😁 تا حالا آجی چند تا دوست پسر و رل داشتی ؟؟؟ اگه نداشتی تا حالا یکم نظر من تقویت میشه متاهل و عاشق زندگی و پسرم
esnak مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 491 هیچی ولش 😁😁 تا حالا آجی چند تا دوست پسر و رل داشتی ؟؟؟ اگه نداشتی تا حالا یکم نظر من تقویت ... چراااا😂🤣 شوهر دارمم😂 دارم جدا میشم
esnak مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 491 هیچی ولش 😁😁 تا حالا آجی چند تا دوست پسر و رل داشتی ؟؟؟ اگه نداشتی تا حالا یکم نظر من تقویت ... من کلا خیلی محدود بودم عزیزم حتی مادرم نمیذاشت با دخترا دوست بشم و حرف بزنم
sara_emadi عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 658 چراااا😂🤣 شوهر دارمم😂 دارم جدا میشم به به 😁😁😁 کاملا اشتباه بود نظرم با تشکر از عوامل و دستاندرکاران سایت نی نی سایت😁😁😁 متاهل و عاشق زندگی و پسرم
esnak مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 491 به به 😁😁😁 کاملا اشتباه بود نظرم با تشکر از عوامل و دستاندرکاران سایت نی نی سایت😁😁😁 🤣🤣گیجم کردی بخدا..باید بگی منظورت چیبود😂😂
sara_emadi عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 658 من کلا خیلی محدود بودم عزیزم حتی مادرم نمیذاشت با دخترا دوست بشم و حرف بزنم بدترین ضربه ها رو ب ادم افرادی میزنن که فکر میکنن دوست دارن و به نفعت کار میکنن ولی خوب ب ضرر هس حتی بعضی ها پسر اجتماعی بار نمیارن چی بگم آجی 😁 متاهل و عاشق زندگی و پسرم
esnak مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 491 بدترین ضربه ها رو ب ادم افرادی میزنن که فکر میکنن دوست دارن و به نفعت کار میکنن ولی خوب ب ضرر هس حتی ... پسر اجتماعی؟؟
sara_emadi عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 658 🤣🤣گیجم کردی بخدا..باید بگی منظورت چیبود😂😂 من فکردم از این دختر های آفتاب و مهتاب ندیده هستی دیدم ن از اون دختر های منفعل هم نیستی بعد آجی چه مشکلی دارین باهم که میخوایی طلاق بگیری ؟؟؟مهریه چقدر بود؟؟؟؟ متاهل و عاشق زندگی و پسرم
sara_emadi عضویت: 1402/11/20 تعداد پست: 658 پسر اجتماعی؟؟ بله اجتماعی یعنی پسر رو حتی باشگاه نمیزاره بره و نمیزاره بره تو خیابون با بچه ها بار بیاد این خب مشکل داره دیگه پسر بچه ننه میشه ❤️🔥 متاهل و عاشق زندگی و پسرم
esnak مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 491 من فکردم از این دختر های آفتاب و مهتاب ندیده هستی دیدم ن از اون دختر های منفعل هم نیستی بعد آ ... آها..تقریبا همونطوری هم بودم الان با دعوا و اختلاف خانوادم و شوهرم دارم اجتماعی میشم...خیلی طولانیه عزیزم مشکلات زیادن..مهریم نه کمه نه زیاد
esnak مدیر استارتر عضویت: 1402/12/24 تعداد پست: 491 بله اجتماعی یعنی پسر رو حتی باشگاه نمیزاره بره و نمیزاره بره تو خیابون با بچه ها بار بیاد این خب مشک ... خب چه ربطی به من داشت🤭😂😅