2777
2789
سلام دوستان کسی هست بهم کمک کنه🥲من تست زدم توی ده ثانیه اول خط کم رنگ افتاد بنظرتون درسته؟؟

مبارکه عزیزم 😍هاله صورتی هست پیداست فقط کمرنگه ۲روز دیگه بزنی پررنگ تر میشه،منم ۱۰روز پیش اولش هاله کمرنگ بود بعد روز به روز پررنگ تر شد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه عزیزم 😍هاله صورتی هست پیداست فقط کمرنگه ۲روز دیگه بزنی پررنگ تر میشه،منم ۱۰روز پیش اولش هاله ...

سلام عزیزم من اون روز دوتا تست زدم ک دوتاش مثل هم تو ده ثانیه اول خط تی افتاد،ولی امروز هرچی بیبی چک میزنم منفی میشه خیلی ناراحتم😔

نه امروز یه مارک دیگه زدم منفی شد

عزیزم حساسیت مارک مدیکور بالاست زود نشون داده برات بائو بااون میزدی که ببینی پررنگ تر شده یانه

من همش بامدیکور میزدم مارک دیگه نگرفتم تا پررنگ شد

بعضی از بی بی چکا دیر نشون میدن مثل بی بی چک روژان 

عزیزم حساسیت مارک مدیکور بالاست زود نشون داده برات بائو بااون میزدی که ببینی پررنگ تر شده یانه من ه ...

پس امروز مدیکور میزنم،فردا هم نوبت سونو گرفتم اشکال نداره؟

پس امروز مدیکور میزنم،فردا هم نوبت سونو گرفتم اشکال نداره؟

اره عزیزم مدیکور بزن اما با ادرار اول صبح بهتره بزنی ،یا مایعات نخور بعد ۴ساعت برو بزن بی بی چکتو، انشاالله که پررنگ تر شده

از موعدت گذشته؟ برای سنو زوده فوقش فقط ساک بارداری رو میبینه اگه قبل موعدت هم باشه احتمال داره نبینه

پریودیت منظمه؟، اگه باردار باشی احتمالا لقاح دیر شکل گرفته بی بی بزن ببین پررنگ تر شده

امروز زدم منفی شده خب😔😔اره یک ساله پریودم منظمه،این ماه ویتامین ای و اینوفولیک هم مصرف کردم،شیش ماه قبل هم اینوفولیک اینارو مصرف میکردم ولی اقدام نمیکردم برای بارداری

امروز زدم منفی شده خب😔😔اره یک ساله پریودم منظمه،این ماه ویتامین ای و اینوفولیک هم مصرف کردم،شیش ما ...

باز با مدیکور بزن امیدت به خدا گلم، چون منظم بوده احتمال داره باردار باشی الکی عقب نمیندازی، دختر خالم ۲تا بچه داره هردوتا بچش که باردار بود بی بی چک میزد همش منفی میشد یه بارم مثبت نشد تامیرفت آزمایش میداد مثبت بود، میگه حسرت به دلم مونده که بی بی چکم مثبت باشه ذوق کنم منفی میشه بااینکه بارداره

باز با مدیکور بزن امیدت به خدا گلم، چون منظم بوده احتمال داره باردار باشی الکی عقب نمیندازی، دختر خا ...

خداکنه گلم امروز خیلی ناامید و ناراحت بودم بازم توکل برخدا😞