2777
2789

بچه ها دوستم باباش فوت شد امسال الان اولین عید سیاهشونه الان چیکار کنم بهش باید عید رو تبریک بگم یا تسلیت ؟ کسی متن خوب بلده بنویسه

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

• جلوه گلشن بر شما مبارک

• نسیم نوروز را بر شما شادباش می‌گویم

• حال دلت بهاری،باغ دلت سبز،عمرت بی کران

• شادی نوروز بر شما جاودانه باد

• مهرتون مانا بهارتون زیبا

• دلت آبی دریا،بهارت خوش و زیبا

• رویش سبز بهار بر شما مبارک

بچه ها دوستم باباش فوت شد امسال الان اولین عید سیاهشونه الان چیکار کنم بهش باید عید رو تبریک بگم یا ...

عزیزم اگه تازه فوت شده تبریک یا مبارک باد نگو 

آرزوی سال خوب براشون داشته باش وبهشون بگو که انشالله خدا بهشون صبر بده و از این به بعد شادی وارد دلهاشون بشه

ولی اگه چندماه از فوتش گذشته میتونی عید رو هم تبریک بگی به همراه چیزایی که برات نوشتم

بچه ها دوستم باباش فوت شد امسال الان اولین عید سیاهشونه الان چیکار کنم بهش باید عید رو تبریک بگم یا ...

بنویس رفیق  عزیزم سلام میدونم سخته سال جدید شده و  پدرت کنارت نیست  ولی با این حال از خدا می خوام سال جدید عمر با عزت و طولانی به عزیزان دیگت عطا کنه و روح پدرت شاد و مورد رحمت خدا باشه امیدوارم سال جدید برات اتفاقا بهتری رقم بخوره قلب شکستت آروم‌تر بشه رفیق جان