2777
2789

بچه ها دوستم باباش فوت شد امسال الان اولین عید سیاهشونه الان چیکار کنم بهش باید عید رو تبریک بگم یا تسلیت ؟ کسی متن خوب بلده بنویسه

می روم که خویش را با خودم بیاورم  با خودم چه کرده ام ؟ من چگونه گم شدم ؟باز می رسم به خود ، از خودم که بگذرم🧡💫🖤

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

• جلوه گلشن بر شما مبارک

• نسیم نوروز را بر شما شادباش می‌گویم

• حال دلت بهاری،باغ دلت سبز،عمرت بی کران

• شادی نوروز بر شما جاودانه باد

• مهرتون مانا بهارتون زیبا

• دلت آبی دریا،بهارت خوش و زیبا

• رویش سبز بهار بر شما مبارک

بچه ها دوستم باباش فوت شد امسال الان اولین عید سیاهشونه الان چیکار کنم بهش باید عید رو تبریک بگم یا ...

عزیزم اگه تازه فوت شده تبریک یا مبارک باد نگو 

آرزوی سال خوب براشون داشته باش وبهشون بگو که انشالله خدا بهشون صبر بده و از این به بعد شادی وارد دلهاشون بشه

ولی اگه چندماه از فوتش گذشته میتونی عید رو هم تبریک بگی به همراه چیزایی که برات نوشتم

بچه ها دوستم باباش فوت شد امسال الان اولین عید سیاهشونه الان چیکار کنم بهش باید عید رو تبریک بگم یا ...

بنویس رفیق  عزیزم سلام میدونم سخته سال جدید شده و  پدرت کنارت نیست  ولی با این حال از خدا می خوام سال جدید عمر با عزت و طولانی به عزیزان دیگت عطا کنه و روح پدرت شاد و مورد رحمت خدا باشه امیدوارم سال جدید برات اتفاقا بهتری رقم بخوره قلب شکستت آروم‌تر بشه رفیق جان