2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عید شمام مبارک عزیزم🥰 با اینکه کُرد نیستم ولی به زبونتون علاقه دارم😁⁦👌🏻⁩

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
عید شمام مبارک عزیزم🥰 با اینکه کُرد نیستم ولی به زبونتون علاقه دارم😁⁦👌🏻⁩

مرسی گلم

ای جانم زبون ما راحته ما تازه عروس ترک داریم گفت متوجه میشم چی میگید اما جواب دادنش سختمه خواستی هم جملات روزمره رو بهت یاد میدم یا هر جمله که بخوای

زمان ثابت کرده همتونو...
مرسی گلم ای جانم زبون ما راحته ما تازه عروس ترک داریم گفت متوجه میشم چی میگید اما جواب دادنش سختمه ...

فداتشم، خوب تک و توک یکم بلدم 😂⁦❤️⁩

کِنجِه سیستو❤️⁩نخستين قيامي كه پس از حادثه عاشورا براي خون‌خواهي امام حسين(ع) به وقوع پيوست، قيام مردم سيستان بر ضد حاكمان اموی بود؛ سیستانیان پیشتازتر از مختار ثقفی_خاکِ پو مردم سیستو، سرمَه عه چَش مه!
فداتشم، خوب تک و توک یکم بلدم 😂⁦❤️⁩

خدا نکنه گلی...همونم خوبه البته یه سری کلمات هست خودمم جدید میشنوم و البته منطقه ای هست این که من گفتم کلهری بود اما کردی سورانی سختتره

زمان ثابت کرده همتونو...
خدا نکنه گلی...همونم خوبه البته یه سری کلمات هست خودمم جدید میشنوم و البته منطقه ای هست این که من گف ...

نمیدونم من گوگل زدم میزدم کردی مرکزی

خدا نکنه گلی...همونم خوبه البته یه سری کلمات هست خودمم جدید میشنوم و البته منطقه ای هست این که من گف ...

اره بعضی کلمات خیلی قدیمی و با لهجه غلیظن😂⁦❤️⁩ مثلا ما هم همینطوریم، همچین کلماتی هست

اون همون سورانی هست که من میگم سخته 

اها😂⁦❤️⁩