2777
2789

انشالا سال جدید همراه با سلامتی، امنیت، آرامش، آبرو، رزق زیاد و حلال، خوشبختی، عشق، فرزندان سالم و صالح و هر چی اتفاقات خوب برای همه باشه. و انشالا هر چی اتفاقات بد از همه دور باشه. الهی آمین. 

لطفا کامنت بذارید. اگه دوست داشتید برای من دعا کنید با صلوات یا آیت الکرسی یا هر دعای دیگه ای.  ممنونم. 

ذکرای زیر هم خوبه. اگه دوست داشتید بخونید. 

استغفر الله ربی و اتوب الیه. 

الحمدالله کما هو اهله. 

سبحان الله. لا حول و لا قوه الا بالله. لا اله الا الله.  

یا ملِك. يا باسِط. یا رئوف. یا رحیم.   یا غفور.   یا وَدود.  یا رئوف. یا قهار. یا وهاب. یا فتاح.  

حسبنا الله و نعم الوکیل. 

نصر من الله و فتح الغریب.  

خداجونم شکرت. هزاااااار بار شکرت. عاشقتم.

التماس دعا 

والینور

لطفا فقط خانم ها در تاپیک های من شرکت کنن بقیه از کودکی عاشق حسین ( ع ) می شوند درحالی که صدایی آرام در گوشم میگوید حسین ( ع ) روزی با دستان خودش نامش را قلبت حک خواهد کرد 💚 گم کرده ام خود را تو پیدایم کن ❄️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فاطمه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌱

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

اللهم عجل لولیک الفرج 

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم یازهرا س 

خدایا خودت بهتر میدونی چی خیره                             ولی تورو قسم به لنگر زمین وآسمون اون چیزی که          ازت یه عمره خواستم وبه خوبان درگاهت دادی به          من رو سیاه هم عنایت کن ....🥺 نذار بِبُرّم

🙏🙏🌹

میشه برای عوض کردن خونمون و دور شدن از همسایه بد دعا کنید(مستاجریم)🙏🏻🙏🏻✨یا اللهُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا فاطِمَه یا صَاحِبَ‌الزَّمان اَدْرِکنی وَ لا تُهْلِکْنی✨ 

سلام 

اگر میشه برای من هم دعا کنین. متشکرم 🌼 

پیشاپیش سال نوتون مبارک 🌼 

💚 «پروردگارا، من به هر خیری که به سویم بفرستی، نیازمندم.» قصص۲۴💚  🌱فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ( خُدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود...🌱️)   🌿 سوگند به روز وقتی نور می گیرد و به شب وقتی آرام می گیرد که من نه تو را رها کرده‌ام و نه با تو دشمنی کرده‌ام( سوره ی ضحی آيات 1 تا 3).🌿     معجزه اتفاق می افته، مثل یه نور...✨اَلْحَمُدُ لِلَّهِ کَمَا هُوَ اَهْلُه.🌼                                                  گاهی خدا آن قدر صدایت را دوست دارد که سکوت میکند تا تو بارها بگویی خدای من❤️

گلی برای دخترم خیلی دعا کن 

دختر عزیزم عشق من مرسیییی با تلاش خودت و کمک خدا جونم خوب شدی خوبتر هم بشو تا مامان از ته دل بخنده   یه مامان پر تلاش که هشت ماهه تو رزمه ول نمیکنم تا خوب شدن کاملت عشقم .عشقم پسرم مرسی که سالمی وهستی