2777
2789
عنوان

دعای سال تحویل

542 بازدید | 37 پست

باغ در ایام بهاران خوش است 

موسم گل با رخ یاران خوشست 

چون گل نوروز کند نافه باز 

نرگس سرمست در آید به ناز 🍀❤️

خدایا تو این لحظات پایانی سال و آغاز سال نو

کسانی که قسمت هم نیستن تو مسیر زندگی هم  قرار نده

دل هیچ عاشقی غم نبینه

سالی پر از سلامتی،شادی،عشق،ثروت و نور باشه برای تمام هم وطن هم قرار بده

روشن تر از پرتو رویت نظری نیست که نیست

برای مسافرای منم دعا کنین للهی ب حق زهرا سالم برسن خونه🥰

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

برای مسافرای منم دعا کنین للهی ب حق زهرا سالم برسن خونه🥰

الهی همیشه تنتون سلامت و دلتون خوش باشه جانم

الهی همه ی مسافرا سلامت برسن 

الهی همیشه تنتون سلامت و دلتون خوش باشه جانم الهی همه ی مسافرا سلامت برسن 

ان‌شاءالله برای خودتم قشننگم😍😍

یه صلوات برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترکم میفرستی ؟              تخصص عالی در زمینه گذشتن از موقیت ها ی مختلف زندگی و گفتن جمله واااای خدایا من چرا اینقد خر بودم               وامروز به تاریخ ۱۶/آذر/۱۴۰۲ بی بی چک من مثبت شد و نی نی ناخواسته اومد تو دل من.مامانم من خیلی خوشحالم ولی بابا زیاد راضی نیست و اخم تخم کرده ولی من از همون ثانیه عاشقت شدم.بخاطر بیماریم استرس مریض شدنتو دارم ولی تورو سپردم به حضرت زهرا و از خدا میخام زیر بیرق ائمه نگه دارت باشه عزیزکم.خدایا شکرت..خب خب انگار بابا فندقو قبول کرده بلاخره🫡😂و داره کم کم باورش میشه پدر شده...امروز ینی ۸ بهمن من فهمیدم فندق یه دختر چادر زریه🥺🥹و من همونجا روی عکس سیاه سفید مانیتور گل سرا و دامن چین چینشو تصور کردم و از ذوق مردم براش ولی طبق پیش بینیم بابای دختری اصلااا خوشحال نشد و یک روز کاااامل رفت توی قیافه..میدونم عاشقش میشه حتی بیتشر از من و مادر خودش ولی خب.‌‌..امروز ینی۲۷مهر نورجهان من ،دخترک شیرین و عزیزم دوماه و چند روزشه و شده همه ی زندگی منو باباش🥹  خدایا شکرت خودت نگه دارش‌ باش و حفظش کن برامون

اون تاپیک بستن اینجا می پرسم با اجازتون 

شما چند وقته می دونید استارسید هستید ؟

بعد نژادتوت هم یادتونه دقیقا چه چیزی های یادتون میاد ؟

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

اون تاپیک بستن اینجا می پرسم با اجازتون  شما چند وقته می دونید استارسید هستید ؟ بعد نژادتوت ه ...

نه چیزی یادم نیست

بنا به اتفاقاتی که از بچگی برام افتاده میدونستم چیزی هست 

ولی نمیدونستم چیه

به لطف خدا تقریبا یک ماهی میشه متوجه شدم

اگه شما اطلاعات بیشتری دارید خوشحال میشم بدونم

نه چیزی یادم نیست بنا به اتفاقاتی که از بچگی برام افتاده میدونستم چیزی هست  ولی نمیدونستم چیه ...

دقیقا چی یادتون اومد از گذشتتون ؟

حتما کمکت میکنم هر سوالی داشتید تا جایی که بتونم کمک میکنم 

به نام حضور آنکه هستم  ❤️به نام حضور روح إلهی که من هستم  ، به نام همه موجودات صعود یافته نور ، به نام کنفدراسیون کهکشانی نور ✨ 

نه چیزی یادم نیست بنا به اتفاقاتی که از بچگی برام افتاده میدونستم چیزی هست  ولی نمیدونستم چیه ...

منظورم اینکه چطوری متوجه شدید هستید توی یک ماه اخیر

من با استارسید ها زیادی صحبت کردم و اطلاعات مختلفی گرفتم 

میشه تعریف شما از استار سید رو بدونم   حس می کنم چیزی که درموردش حرف می‌زنیم انگار باهم م ...

حتما استارسید ها بذر ستاره ای هستن که برای کمک به زمین اومدن برای بالا بردن آگاهی 

دقیقا

من به بقیه درمورد حقیقت میگم حتی اگه مسخره بشم حرفو میزنم و میرم