2821
2789
عنوان

امشب عجیبه

284 بازدید | 28 پست

چرا همه با دوست پسراشون و شوهراشون امشب قهرن خودمم سر یه چیز بسیار بیخود که نمیدونم اصن سر چیه خوب باهم حرف نمی‌زنیم سرکار بود یه شهر دیگه بعد صب ساعت ۴ و اینا رسیده خبر نداد رفتم خیابون دیدم پیام داد سرمانخوری گفتم نه بعد پرسیدم گف اومده من ۵ عصر فهمیدم و ناراحت شدم اونم ناراحته 

امشب خر تو خر شده کلا عید عجیبیه ماه روزه بارون ساعت ۶ صبح.......😐💔از شانس خوبم پریودم شدم شب عید و دارم میمیرم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همه چی نرماله فقط تو چون پریودی همه چی بنظرت بدو عجیب میاد

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
امروز بی دلیل جلو مامانم و داییم و مامان بزرگم زدم زیر گریه بهونشو دادم به جن گفتم ترسیدم از الکی

منم هی چشمام پر میشه خودمو دلداری میدم ولی دوباره بغض میکنم 

همیشه آخرش قشنگه ،اگر قشنگ نبود بدون آخرش نیست!

همه چی نرماله فقط تو چون پریودی همه چی بنظرت بدو عجیب میاد

از انگشتا خودمم بدم میاد😐💔

دستم گیر کرد لا در ماشین کلی خون اومد کل دستم شد خون الانم دستم سیاه شده یه عصابی ازم خورده 

فک کنم خوابیده باشه عصر پیام دادم حوصله بحث ندارم مواظب خودت باش دیگه جواب نداد  نکنه مشکلی پب ...

ن عزیزم حتما دیگه نخواسته بحث کش بیاد سال نو و بهش تبریک بگو و از دلش در بیار