2777
2789
عنوان

بیایین کفشام 🥲📸

798 بازدید | 42 پست

یه کتونی چن روز پیش خریده بودم حقیقت دستم امسال خالی بود امروز باختر عموم رفتم اون کفش بگیره منم از یه کفش خوشم اومد دوباره خریدم حالا اومدم خونه پشیمون شدم ببینید اگه زشته بهم بگین کت شلوار نسکافه ای هم گرفتم با اون ستش میکنم

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜

گ ل کن

وزن شروع ۸۵🤐 وزن فعلی:۶۶.۷۵۰😊 وزن هدف اول:۶۵😍وزن هدف دوم ۶۲😊 به هدفم رسیدم 😍  💞ᶫᵒᵛᵉᵧₒᵤഽ💞در نگاهم،،،       تووووو فقط؛            منظره ی دلخواهی════‌‌‌‌༻‌♥️ℒℴνℯ♥️༺═══

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بز بز کنم یا میزاریی

(ایران دخت) بلندی آسمان جایگاه من است ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش میکردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را میسوزاندم تا مردم خدارا برای خودش بپرستند نه بهش و جهنم.

خوشگله اما با لباس مجلسی

کت شوار اینا ونس یا کالج میگرفتی بهتر بود اینم شیکه یه لاک قرمز بزن جیگر میشییی

(ایران دخت) بلندی آسمان جایگاه من است ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش میکردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را میسوزاندم تا مردم خدارا برای خودش بپرستند نه بهش و جهنم.
خوشگله که من خوشم اومد  ولی فکر میکنم با کت کرم کفش مشکی قشنگ تر بود

اره یکم پاشنه ش خورد تو ذوقم حالا میگم ببرم پاشنه کوتاه بگیرم 

دختر قشنگم🥰تو همه وجود منی وقتی نگاه اون چشمای مشکی و فندقی جذابت میکنم یه حسی تو دلم به وجود میاد که انگار دنیا تو مشت منه...خداروشکر میکنم که بعد کلی انتظار یه دخمل خشگل و ناااازی مثل تو به من هدیه کرد💜
خوشگله اما با لباس مجلسی کت شوار اینا ونس یا کالج میگرفتی بهتر بود اینم شیکه یه لاک قرمز بزن جیگر م ...

آره مامانمم گفت بدرد مجلس میخوره

من ندیدم اسی 

دوباره بفرست

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

میزارم باز

آره مامانمم گفت بدرد مجلس میخوره

ببین الان کلا تو مجالس هم همه کتونی سفید میپوشن خب

اگر پس میگیره بنظرم برو عوض کن یا کتونی یا ونس سفید یا مشکی بگیر یا کالج

رنگ خنثی بگیری بهتره با چیزای دیگه هم راحت تر میتونی بپوشیش